Wij gaan lekker "slecht" doen... Broodje hamburger, texas rib en sla... Voor de kleine man wordt het roerei met courgette, tomaat, sjalotje, zachte kruiden voor de smaak.
Dinosaurus burger? Wat leuk! Kun je die kopen of maak je ze zelf? Ik zag ze vanmiddag wel toevallig in een vorm van een kip [bibaboederij]...
Nee die kun je kopen bij de Albert Heijn! Mijn broertje van 5 wil nooit eten savonds, alleen maar soep.. Dus ik dacht, ik koop ze een keer! Het zijn eigenlijk gewoon kipschnitzels, maar dan in de vorm van een dinosaurus.. 3 keer zo duur natuurlijk, maar dan worden ze tenminste gegeten Ik denk trouwens dat je met koekvormpjes of desnoods zandbakvormpjes (ongebruikt ) best leuke dingen van gehakt kunt maken.. Schiet me ineens te binnen
Ik vind het wel geinig, maar dan moet mannetje wel iets ouder zijn. Ik houd het iig in gedachten. Zelf maken zal vast lukken, al ben ik wel bang dat de vorm niet in tact blijft bij het bakken [gehakt krimpt in de pan ]. Maar het is wel het proberen waard, is wel een stukje goedkoper natuurlijk èn origineel
Ja das waar.. En als je het eerst paneert? Of je neemt ander vlees waar je niet zomaar doorheen drukt, en snijdt dan langs het vormpje met een mes? Ik weet het ook niet hoor, ik maak zelf nooit vlees Ik vind het echt verschrikkelijk om rauw vlees aan te raken, dat doe ik alleen als er al een laagje panneermeel omheen zit
Haha, meen je dat nu? Dan wordt het zelfmaken wel wat lastig Dun schnitzeltje zou denk ik best willen en dan inderdaad met een scherp mes langs het vormpje snijden. Die kun je in jouw geval ook even van te voren paneren, hihi...
Ik ga vanavond uiteten met mijn vriendinnetje.. nog geen idee wat we gaan eten. Manlief en dochter eten tomatensoepje met een stukje vlees en een broodje.
Warmte moet je met warmte bestrijden! Als je iets kouds eet moet je lichaam heel veel moeite doen om het op lichaamstemperatuur te krijgen en daar krijg je het alleen maar warmer van! Wij eten broccoli gehaktballen aardappelpuree
gewijzigd gebakken aardappels, erwtjes en vissticks worden het. kwark als toetje voor marinte aardappel met witlof en gele paprika en kabeljauw