Hoelang bewaren jullie vleeswaar?

Discussie in 'De lounge' gestart door Dahlia, 6 sep 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Hoe bedoel je dit? Want ik neem aan dat je je vleeswaren gewoon in de koelkast bewaard.
     
  2. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Ja tuurlijk, sowieso bewaar ik altijd alles in de koelkast.

    Ik bedoel: als het 30 graden is en dus warm, dan bederft de boel natuurlijk sneller.
    Dus hoeveel dagen je het dan in de koelkast zou houden.
     
  3. Katalaya

    Katalaya Fanatiek lid

    3 jan 2009
    4.937
    4
    38
    Pubertemmer
    In een vogelkooitje
    Maakt toch niet uit? In de koelkast is de temperatuur toch constant?

    Mits je het natuurlijk een uur of wat op een gedekte ontbijttafel laat staan...
     
  4. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik heb echt het gevoel dat de dingen sneller bederven als normaal. Ook al ligt het voortdurend in de koelkast. ;)
     
  5. kbloem

    kbloem Bekend lid

    2 feb 2009
    854
    0
    16

    Dat vind ik ook, vooral als het broeierig is en onweer op komst is.
    Maar ik ga dan ook op mijn zintuigen af.Maar hier is het vleesbeleg altijd snel op.
     
  6. tweemeisjes

    tweemeisjes Niet meer actief

    Daar krijgt het hier geen kans voor want ik zit altijd gewoon
    stukken uit de verpakking te hijssen om te eten, haha. Lekker!
    Ook toen ik zwanger was toen waren de augurken met boterhamworst niet aan te slepen.. (bloos)

    Maar vaak gaat het na drie dagen weg. Dat is de max, anders krijg je van die bruine vlekken, of groenachtige glans! jak!
     

Deel Deze Pagina