Opwarmen van pasta

Discussie in 'De lounge' gestart door consider, 22 sep 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.036
    1.857
    113
    Provincie Groningen
    Ik maak wel eens pasta, fucelli met gehakt, ui, paprika en een potje saus er doorheen. Als ik wat over heb, eet ik dat de volgende dag, en warm ik het op in de magnetron.
    Maar dan is de pasta niet meer zo lekker sappig. Het is net of de saus een beetje is uitgedroog of ingetrokken in de fuselli.

    Iemand enig idee wat ik hieraan kan doen.
     
  2. Maud77

    Maud77 Fanatiek lid

    27 aug 2007
    2.193
    0
    0
    Maastricht
    Geen tip voor sappigere pasta,maar ik vind de pasta de dag erna eigenlijk lekkerder.
    Ik bak het wel op in de wok met boter,uit de magnetron vind ik het dan weer minder lekker.
     
  3. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Misschien een heel klein beetje water erover heen doen voordat je het in de magnetron schuift?
     
  4. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ik bak het altijd op en dat is echt super lekker
     
  5. ikke1981

    ikke1981 VIP lid

    14 apr 2006
    13.689
    0
    0
    Den Haag
    Ik doe er altijd wat water bij
     
  6. consider

    consider VIP lid

    24 jan 2008
    14.036
    1.857
    113
    Provincie Groningen
    Ik doe er ook altijd water bij, maar het smaakt dan nog niet zo lekker als op de dag dat het gemaakt is.
    Opbakken heb ik nog nooit geprobeerd.
     
  7. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    het op bakken is echt een aanrader
    lekker met een beetje boter of olie en heerlijk opbakken
    jammie daar vreet je je vingers bij op geloof me:D:D
     
  8. ladouce

    ladouce Fanatiek lid

    6 aug 2008
    2.698
    0
    0
    Ik doe nooit de saus over de pasta in de pan. Pas op het bord. Je kunt dan gewoon de volgende dag verse pasta koken en de saus in de pan op een laag vuur (of magnetron) opwarmen.
     
  9. Annalise74

    Annalise74 Fanatiek lid

    6 mei 2006
    2.258
    2
    38
    West Nederland
    Zo doen wij het ook.
    Ik vind het nl ook niet zo lekker als die saus in de pasta is ingetrokken.
     
  10. Dretjuh

    Dretjuh VIP lid

    12 okt 2007
    8.240
    85
    48
    Vrouw
    Visagiste voor MAC Cosmetics, eigenaresse webshop
    Brabo in Belgiƫ
    zo doe ik het ook altijd, een beetje olijfolie wil ook wel helpen.
    Als je het met water doet dan krijg je een waterige smaak ipv een volle saus smaak
     
  11. Iosola

    Iosola Fanatiek lid

    22 okt 2008
    1.010
    0
    36
    Italia
    Wij bakken het hier op met olijfolie of doen de pasta en saus apart.
    Maar meestal blijft er hier niet veel over om de volgende dag op te eten!
     
  12. Nicoletta

    Nicoletta Fanatiek lid

    11 jan 2008
    1.520
    0
    0
    Of opbakken met een eitje er doorheen :), jammmieee!!! :D
     
  13. puzzcat24

    puzzcat24 Niet meer actief

    Ik mis hier wel 1 ding wat erg belangrijk is !
    De deksel op de pan! :D

    Beetje water erbij en op het fornuis warm maken
     

Deel Deze Pagina