wanneer je temp hoog blijft, kun je altijd over enkele dagen, in het weekend of zo, alsnog een testje wagen.......
*rimar snuift de geur van vers gebakken brood op van yootje* Ah, dat ruikt lekker zeg, hmmmm lekker mag ik ook een plakje yootje
kom wat HCG strooien HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG*HCG
Ik hoef volgens mij dadelijk alleen maar de geur van het brood te volgen en dan kom ik vanzelf bij Yootje uit. He als ik voorbij Reuver rij zal ik wel toeteren strax hahahaha
Ik ga vanavond ook een brood bakken ONs NL brood in de vriezer is bijna op en dat duitse brood is niet te vreten. (alleen de broodjes op zaterdag/zondag zijn heerlijk)
Ja dat herken ik, wat wij trouwen wel eens als alternatief namen was dat volkorn toast brot, daar zit ook nog een behoorlijk verschil in soorten/merken maar als je daar eenmaal achter bent....... Die namen wij regelmatig in duitsland en oostenrijk, naast de witte en volkorn bolletjes.
En daarop een duitse zwiebelwurst, beetje peper en zout erop. Alleen mag ik dat mocht het bingo zijn voorlopig niet meer hebben, is rauw vlees (filet american achtig met uitjes fijn erdoor gesnipperd). Maar dat heb ik er graag voor over hoor.
Qua rauwheid bedoel ik, de smaak is heel anders hoor. Bierworst is ook niet verkeerd hoor, of een currywurst, hmmmm jammie. Het loopt tegen etenstijd verneem ik aan mijn maag en dit soort verhalen, hihi, rammel rommel, voer mij hoor ik van binnenuit, hihi
Ik sluit ook eventjes af, moet hier allerlei stekkers en stroomvoorziening van de server halen, dus e.e.a. zal zo offline gaan, tot zometeen.