ja maar dat is de verkeerde draad, je moet de draad hebben waar die draad in geweven is zeg maar! jeetje is ook moeilijk uit te leggen.
Mijn broertje heeft een caddilac of hoe je dat ook schrijft geregeld, een witte met rode bekleding....
yootje hahaha zeker moeilijk uit te leggen zo en voor mij al helemaal om het te begrijpen ben ook zo`n leek daarin haha
Ik weet al wat, ik pak de stof en maak er wel een foto van...dan leg ik er briefjes bij met een pijl erbij of dat de juiste richting is en dan plaats ik ze ff in me album en kunnen jullie de juiste aanwijzen...oke?
hey yootje, had ik gedaan maar kon helaas niet meer vandaag... en werk ook de hele week (eigen zaak) dus maandag enigste dagje vrij en ga ik mss meer op mijn gemak... kus
Verse vissalade Ingredienten Gepelde hollandse garnalen, 2 x 500 gram Grote fles cocktailsaus, of 2 kleintjes (van Calvé) 1 grote blik rode zalm 1 grote blik roze zalm 1 grote of 3 kleine blikjes krab 1 pot augurken 1 pot zilveruitjes 5 kilo stamppotaardappelen Schil de aardappelen en kook deze met zout gaar. Stamp ze met stamppotstamper fijn en laat afkoelen. Doe de garnalen in een afsluitbare bak, en giet hier de cocktailsaus over, niet te zuinig met de cocktailsaus zijn (maar ook niet weer te veel). Roer dit goed door, sluit de bak af en laat dit een nacht doortrekken. Haal een kleine hoeveelheid garnalen in cockailsaus uit de bak en doe dit in een kleinere afsluitbare bak (voor garnalencocktail of als garnering) Doe de gestampte aardappelen door de garnalen met cocktailsaus, goed doorroeren en een nacht laten doortrekken. Snij de augurken en zilveruitjes heel erg fijn en doe deze erdoor De zalm en krab fijnmaken en dit er ook doordoen. Als je dit alles nog een nacht of minstens nog een halve dag laat doortrekken, dan is de salade heel erg lekker van smaak. Soms haal ik ook wel van die bakjes toastsalade bij de Aldi in de krab en zalmsmaak, iedereen gebruikt zijn/haar eigen variatie erop Opmaken op grote schaal leggen, glad strijken, garneren met de garnalen en evt. wat zalm in stukjes erbij. Hier wordt meestal door beide families van gegeten rond de kerst dus ± 20 personen.
Aantal personen die mee willen eten. Maar ik heb het recept net geplaatst. Ze zijn er bij ons verzot op, en je kunt met allerlei vissoorten spelen, ze moeten wel qua smaak bij elkaar passen, dat wel.