tips/ recepten voor vlees- en vis gourmet

Discussion in 'De lounge' started by Iggylover, Nov 17, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    Jan 25, 2008
    3,649
    0
    0
    NS
    labjesland
    1 e kerstdag komen mijn schoonouders bij ons gourmetten het idee is dan dat we een vis gourmet en een vlees gourmet gaan maken, vlees is wel makkie maar leuke orginele en lekkere tips en recepten zijn altijd welkom

    alleen vis,:( daar heb ik de ballen verstand van... wie heeft er verstand van en kan me wat tips geven over vis gourmet ideeen...;)

    kan ik het zeg maar ook in vriezen zodat ik een 2 weken voor de kerst alles in orde heb en dan alleen nog maar uit de vriezer hoef te halen, omdat ik zelf ook werk met de kerst
     
  2. sjors75

    sjors75 Niet meer actief

    Iggy, wat wij altijd op de gourmet hebben zijn stukjes zalm, stukjes tilapiafilet, stukjes ander witvis, stukjes tonijn en grote garnalen.
    Zorg wel dat je een beetje vaste vis hebt, anders valt het te snel uit elkaar.
    Veel plezier
     
  3. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    Jan 25, 2008
    3,649
    0
    0
    NS
    labjesland
    dankjewel sjors en kun je vis ook invriezen???
     
  4. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    Wat ook lekker is zijn gewoon van die visfrietjes lekker en makkelijk!

    Verder zou je garnaaltjes kunnen doen
    of pangafilet.

    Wij doen altijd bij gourmetten naast vlees en vis nog

    -minikaassouffle's (groot succes);)
    -aardappeltjes
    -eitjes
    -fruitsalade
    -groente
     
  5. Majel24

    Majel24 Fanatiek lid

    May 21, 2007
    2,779
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Bemmel
    Wat doe je daar dan mee? Bak je die van te voren of gewoon zo in een pannetje?

    Als je de vis wil invriezen is het verstandig naar de visboer te gaan omdat bij de supermarkt de vis vaak al ingevroren is geweest en je het niet nogmaals in mag vriezen.
    Verder zijn er naast de vlees gourmet schotels bij onze ah ook altijd vis gourmet schotels. Vaak koop ik daar een kleintje van omdat alleen mijn man vis eet, maar het scheelt een hoop werk.
     
  6. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    Die hala je bevroren uit de vriezer en laat ze eventje ontdooien een half uurtje en dan met gourmetten lekker het pannetje in:D
     
  7. Lovely83

    Lovely83 VIP lid

    May 29, 2008
    20,418
    3,298
    113
    grote garnalen, bij de visboer kun je vaak lekker gekruid tilapiafilet krijgen of witvis deze in kleine stukjes snijden.
    Mosselen zijn ook wel lekker, om bijvoorbeeld te bakken in pannetje met kruidenboter, maar dan wel uit de schelp.
     
  8. Majel24

    Majel24 Fanatiek lid

    May 21, 2007
    2,779
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Bemmel

    Klinkt goed. Dat ga ik proberen deze kerst.
     

Share This Page