Het wordt niet bikkelhard, zoals bij een tablet chocolade zeg maar.....Maar zoooo lekker (sorry, ik heb zojuist de volgende opgesmuld, de laatste toch maar voor manlief laten liggen...)
word het wel hard zodat je het wel normaal kan snijden of kan dat niet ? EDIT: Anders haal ik nog ff rietjes dan kunnen we het zo opdrinken hahahaha
Hahahaha! Het wordt wel hard, maar niet echt heel hard. Ik probeer even met een voorbeeld te komen.......Bv. van een snicker-ijsje...het is wel hard, maar toch zacht. Jeetje, wat ben ik toch een oen in uitleggen...... Je kunt het wel snijden...laten we het daar op houden.... En anders is chocomelk toch ook heerlijk....
Tja, er is maar een manier om te weten of het gebak goed is. Chantal, straal je mij ook een stukje toe? Ik zal mezelf wel 'opofferen' en voorproeven.
ooooooooooooooooooooooow hij is GODDELIJK .. mmmmmmmmmmmm Heb echt maar een mini stukje genomen maar Damn wat is die lekker ... Poef Poef Poef Ik poef naar iedereen een stukje
Thanks! Jummie!! Heb net ook het taartje gemaakt .... maarrrrr Nu net de vulling op de taartbodem gekwakt en nar een tijdje lijkt er wel een vettig/olieachtig laagje bovenop te liggen. Hadden jullie dat ook?
Nee volgens mij heb ik dat niet gehad...het klinkt me niet bekend iig... Is het wel al hard aan het worden?
Heb er maar op het laatst nog iets meer melk bij gedaan .. tis wel veel minder maar er ligt nog wel een heel klein beetje "vet" bovenop. Hoe zou dat nou kunnen? Ja hij wordt wel hard .. ga em zo aansnijden, ben benieuwd!
Hoeveel van die kleine taartjes kun je maken en heeft iemand een foto van het resultaat, ben erg benieuwd
@Toys: Ik had geen last van een vet randje .. Maar ik heb magere melk gebruikt weet niet wat voor melk je hebt gebruikt, misschien komt het omdat je volle melk hebt gebruikt ??? Geen idee eigenlijk
Heb half volle melk gebruikt. Wel extra pure chocolade van 85% maar dat is me toch ff te veel hoor pfff. Volgende keer wat minder puur