November 2006 mama's (nieuw)

Discussie in 'De mama's' gestart door Beheer, 14 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    He meiden,

    Ik denk ook niet dat het Bas Muijs is. Hij lijkt wel op Manuel Venderbos (doet mee in Wie is de Mol, Sem. Misschien komt ie je daarom bekend voor?).

    Trena: heerlijk, een end lopen. Zou ik ook eens vaker moeten doen. Maar ik vind het wel koud en Jesse treuzelt soms zo, dan kun je ook niet goed doorlopen. Veel plezier in ieder geval.

    Panda: vibi heb ik ook altijd hoor. Jesse en Marijn lagen ook al vroeg vast volgens mij. Maar ik kende vibi ook niet hoor. Weer wat geleerd. Ja, voor jou gaat het nu ook opschieten he. Ben je nog veel aan het werk? Of ben je ook officieel met verlof nu? Ben ook benieuwd of de baby op zijn broer lijkt.

    Lin: jij bent altijd zo lekker met cultuur bezig he. Nu weer bij kunstenares geweest. Dat is echt wel jouw vak he.
    De achtergrondfoto op je hyves is trouwens errug lief!

    Leuke foto's van het stappen meiden! Je kunt zien dat het erg gezellig was. Is de parkeerplaats inmiddels al schoon Sap ;)

    AM, Zap: leuke foto's van Yannick en Dyon. Wat een kleintje is Dyon in zo'n groot bed he. En Yannick zo'n lekker binkie!

    Verder weinig nieuws hier. Ik zit alleen, want mijn collega is ziek. Heeft vorige week donderdag vertelt dat ze zwanger is (7 weken) en sinds maandag ziek: misselijk. Hoop niet dat dat wekenlang zo gaat zijn, want ik ben niet van plan om voor alle woensdagen op te draaien. Hoeft niet van mijn baas, dat dan ook weer niet hoor, maar ik vind dat hier eigenlijk gewoon iemand moet zitten.
    Nou, ga nog maar even wat doen.
     
  2. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    En dan de beloofde buikfoto.
    Met 17 weken dus...
    Oooops, wel groot :$
     
  3. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    En nog 1 van de zijkant.
    Zo, heb ik weer even aan mijn plicht voldaan he ;)
     
  4. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    En nog een foto van oudjaar, van ons viertjes.
     
  5. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Sap: leuk, de foto's! Len zat er ook al op te wachten....haha! Ennnn, ik weet eindelijk wie ik bedoelde met die man.....Dennis uit de gouden kooi, weet niet of jij die kent,maar was een gozer die een meid zwanger heeft gemaakt en later ook nog wel eens optrad als zanger.....Len vind 'm ook lijken maar zegt dat t 'm niet is. Wat fijn dat die basisschool jullie een goede indruk gaf. Is het dichtbij jullie in de buurt? Hoe gaat het nu met Nick?

    Zaph: lieve foto's van je mannetje, heerlijk vrolijk ventje is het toch ook!

    Trena: jullie ook voorleesontbijt, Jayna had het vanmorgen ook, maar dab in de bieb met kindjes en juffen van psz.

    Lydia: buikje begint alweer te groeien he.....lijkt dan toch ook nog wel weer kort geleden dat je zwanger was van Marijn....tijd vliegt zeg! Leuke foto van jullie viertjes, lekker spontaan!

    Brennie: haha....ja foto's van feestjes komen jou wel bekend voor he. Zal straks met carnaval bij jullie vast ook weer erg gezellig worden. We hadden het er nog over dat we best met je mee zouden willen feesten...hihi....

    Linda: jeetje dat jullie geen keus hebben voor een basisschool. Wanneer horen jullie dan uiteindelijk waar Jaime terecht kan?

    Monique: aaaaah, lieve kleine Dyon in het grote bed, mooi plaatje!

    Mirjam: jaja, jij de volgende die gaat bevallen, ben zeer benieuwd!

    Dat was t ff voor nu.
    Gister gewerkt en nu tot vrijdagmiddag lekker vrij.
    Wel ff lekker om weer met zn viertjes thuis te zijn. Vooral de kids genieten van de extra aandacht.
    Vanmorgen met Jayna naar de bieb geweest, waar kindjes en juffen van psz ook kwamen voor het voorleesontbijt. Daarna haar naar psz gebracht en zo weer ophalen.
    Jayna vraagt al 2 dagen of ze ook oorbellen mag....hoe ze er bij komt??? Ik heb haar heel duidelijk verteld dat ze dan gaatjes in haar oren gaan prikken en het misschien een beetje pijn doet,maar dat maakt niks uit zegt ze. Ze wil roze oorbellen...hihi...
    Nou we zullen vanmiddag zien als we in de stad zijn of ze dat nog steeds wil.

    Ga Faya ff verschonen en dan samen met Len en Faya Jayna ophalen, dat wou ze graag.

    Liefs Sem
     
  6. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Neehee, t is Bas Muijs niet..........!!! Gekke Sem. Za later trouwens ook pas dat we voor cafe de kater stonden, whoehahahahah. En Sap, ik sta echt heel lelijk op alle foto's thanks voor t plaatsen! Sjezus, ben ruim 6 kg kwijt, maar op die foto's lijken er wel 12 aan te zitten!!!
    De sneeuwfoto is overigens wel heel leuk!

    AM: Ahhhhh Dyon in zn bedje. Moet echt steeds 2x kijken of ie niet in Yannick zn kamer ligt hahahah.

    Lis: Mooie buikje hoor, erg bescheiden nog. Helemaal niet dik nog.

    Panda: De kleine ligt al helemaal klaar dus :) Mooi zo, laat maar komen dan he. Ga je in t zkh bevallen?


    Moet ff verder, straks open dag op school en Jill ophalen. Nu eerst een poepbroek verschonen. Hihih.

    Laterz
     
  7. Goedemiddag allemaal,

    Wat een leuke foto's van Yannick en Dyon zag ik voorbij komen. Dyon wordt ook al groot zeg, ook al is ie nog klein. En Yannick is ook alweer zo groot. Ik moet dus echt dubbel en dwars gaan genieten van mijn kleine meid.

    En die stapfoto's............whoehahahhahhaha. Jammer dat ik er niet bij was. Maar jullie hebben het leuk gehad.
    En die jongen lijkt toch ook niet op Dennis, Sem. Dat was hem toch niet? Of wel?

    Hier gaat het weer ietsje pietsje beter. Ik voel me echt nog niet in orde. Zitten gaat ook nog steeds kl*te. Heb ontzettende pijn in mijn boobies. Echt die zijn mega groot man nu....vreselijk. Ik heb gisteren gewoon Senna geprobeerd om aan te leggen om de druk te verlichten. Hielp maar even. Slaap dus nog steeds niet goed.

    Senna doet het daar in tegen hartstikke goed hoor. Af en toe vraagt ze om meer eten en dan geven we ook wat extra. Het is tenslotte een flinke meid, dus die mag wel wat meer gebruiken, toch.
    Maar het is echt zo'n schatje. Ik wist echt niet dat je van je 2de kindje ook zo veel kon houden als van je 1ste.
    Maar het is echt zo. Kortom ik ben verliefd op haar ;)

    Ik zal eens kijken of ik nog leuke foto's heb. Ga ik daarna even liggen.

    Kom binnenkort echt weer uitgebreid reageren, maar heb nu geen fut. Komt wel weer.

    Liefs
     
  8. Daynah wilt het liefst Senna heel de dag vasthouden en knuffelen ook.
     
  9. Nog even een close-upje.
     
  10. Dan ga ik nu Senna een beetje wakker maken voor een flesje en dan ga ik daarna ook even wat slaap in halen. Ik moet echt wennen aan de nachten. Komt natuurlijk bij dat ik niet in orde ben.

    Tot laterrrrrrr.

    Liefs
     
  11. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Kel: doe maar rustig aan en lekker slapen als dat kan.
    Wat een enorm lief, mooi popje die Senna. En je kunt je idd niet voorstellen dat je zoveel van een 2e kindje kunt houden he. Heb ik nu wel weer een beetje bij de 3e. Je bent ook gewoon echt minder met de zwangerschap bezig.
    Geniet van je meisjes.
     
  12. Robine

    Robine VIP lid

    8 aug 2006
    5.458
    0
    0
    Lerares L.O.
    Leiderdorp
    Ow Kel wat zijn ze lief zo samen! Heb je nog een oude foto van Daynah bij dr geboorte, kunnen we ff vergelijken. Oja en is t erg als ik Yannick maandag meeneem? Jill zit op de psz, maar kan Yannick anders niet kwijt en hij is nog net iets te klein om alleen thuis te blijven.
    Kel, maandag prikken we een date voor een nieuw stapavontuur in Rotterdam of Heerenveen ok? Ergens in maart. Gaan we alle 4 aan de rose, althans, ik vooral ook aan de spa blauw ;) hahaha. En een spaarfondjes oprichten voor ons weekendje New York/Barca he over een jaar of 2 :) Leuk!


    Zojuist gefietst met Yannick! Hij vond t geweldig. Hebben ff Jill opgehaald op de psz, dus terug met 2 kids. Spannend, maar ging prima al moet ik nu nog harder trappen. Hahaha. Alleen t thuiskomen is lastig. Eerst Yannickje van de fiets gehaald, tegen Jill gezegd dat ze heel stil moet zitten anders valt de fiets om en toen kon ikhaar eraf halen. Gelukkig is ze al groot en luistert ze goed naar zulke dingen. Hij viel na zn flesje meteen in slaap.

    Straks werken. Open dag op school. Wel gezellig hoor, maar niet zoveel zin in. Van 15-17 dan eten met zn allen en werken van 19-21. Kindjes blijven bij opa en oma slapen, moeten er morgen toch ook zijn.
     
  13. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Kel: aaaah, wat een heerlijk moppie is Senna toch! Echt mooi meisje weer, hebben jullie goed gedaan! En Senna heeft wel een speentje dus? Moest Daynah niks van weten toch?
    En wat Zaph al zegt.....straks in het voorjaar gezellig met zn 4-en, eindelijk allemaal an de rose...een jaar geleden toen we in Nijmegen waren kon jij alleen he, met Sap en Zaph zwanger en ik aan de bv. Tot maandag, heb er zin in!
    Ow ja, Sap had nog gevraagd aan die jongen of ie bekend was....maar nee....hahaha! Ik zie spoken denk ik....

    Zaph: werkse vandaag nog, handig dat de kids uit logeren gaan, kun je een lekker nachtje maken en morgen rustig aan doen met opstaan. jaja....ik weet het, het was niet bas muis! Gewoon een knappe vent....laten we het daar maar op houden dan...hihi!
    Leuk om nu ook voor het eerst met de kids te fietsen. Fijn dat Jill dan wel goed luistert en stil blijft zitten ik vind dat ook altijd wel een gedoe, maar Jayna blijft vaak ook stil zitten gelukkig.

    Hier alweer 2 slapende kindjes overdag, nu alweer 3 dagen achter elkaar, heerlijk!
    Jayna is er nog steeds van overtuigd dat ze oorbelletjes wil, dus we gaan het straks maar proberen.
    Ik heb net ook maar eens de basisschool hier in de wijk gebeld die wij op het oog hebben voor Jayna. Zit op hetzelfde terrein als psz, dus lekker makkelijk en al wat bekend voor Jayna.
    Gevraagd wat gebruikelijk was om kennis te maken. De directeur nodigde ons meteen uit om morgenochtend te komen kijken. Len is vrij, dus doen we meteen maar, ben benieuwd!

    Tot later,

    Liefs Sem
     
  14. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Leuk Robine, met 2 kindjes op de fiets. Lijkt me wel erg wennen.
    Ik wil als alles goed gaat weer thuis bevallen. Als het weer zo snel gaat is er ook weinig keus, haha.

    Kelly: ow ja, erg die nachten, daar zie ik nu al tegenop. Maar wel een schatje zeg, heerlijk poppetje. Daynah dus erg lief voor haar, fijn. Doe jij maar rustig aan, elk uurtje slaap is meegenomen.

    LIS: jaaa, een buikfoto :) Het begin is er! Rot dat je collega zo beroerd is, kan je baas beter vervanging regelen want dat is waarschijnlijk niet zomaar over.

    Semmi: wil ze echt oorbellen? Dapper hoor! Met een beetje geluk doet het niet z'n pijn.

    Bastian heeft maandag ook voorleesontbijt gehad en een boekje met dvd gekregen. Wiebelbillenboogie, go! *zucht* word er gek van...
     
  15. Ik heb niet echt meer kunnen slapen, aangezien Senna zoiets had van ik blijf lekker wakker en wil lekker bij mama zijn. Ik heb dus samen met haar op bed geknuffeld.....ach rust je ook wel toch!!

    Mirjam: Daynah is maandag naar een muzikale voorstelling geweest van Wiebelbillenboogie samen met mijn moeder, maar ze vond er niets aan.
    Hoe snel ging het ook weer bij Bastian. Toch gek dat sommige zo snel bevallen en anderen, zoals ik er weer heel lang overdoen.

    Sem: Idd Senna wilt wel een speentje. Ze drinkt ook heel snel haar flesjes leeg en heeft dus daarna nog die zuigbehoefte en dus heb ik haar een speentje gegeven en dat werkt meestal wel. Soms niet en heeft ze nog honger, dus geven we haar nog een extraatje. In mijn buik kon ze natuurlijk zelf bepalen wanneer ze ging eten.

    Zap: Natuurlijk mag je Yannick meenemen. Gezellig toch. Kan je gelijk zien hoe groot hij dan weer is geworden vergeleken bij Senna.
    Ik zal vanavond eens een foto van Daynah opzoeken.
    Werkse vanavond. Lekker dat de kids bij opa en oma blijven dan.

    LIS: Geloof graag dat het bij een derde nog minder is dat je kan genieten in je zwangerschap. Je heb het allemaal al 2x meegemaakt natuurlijk. Maar ook daar kan je weer evenveel van houden als hij/zij is geboren.

    Ik ga even eten maken.

    Liefs Kelly
     
  16. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Kelly: ja vind ik ook gek, dat bevallingen zo anders kunnen zijn. Net als zwangerschappen. Bij Bastian was het in 4 uurtjes klaar. Had sneller gekund maar de vk was er nog niet dus ik heb het tegengehouden.
    Misschien Senna een speen met een kleiner gat geven, als ze haar flessen zo snel leeg heeft. Of word ze dan boos? Weet niet of het helpt hoor, Bastian had idioot veel voedingen per dag, ook een speen en zijn duim en bleef zuigbehoefte houden. ;)
     
  17. Ik heb nu speen nr. 1 van avent. Kleiner is er toch niet??
     
  18. Dit is Daynah in de 1ste week na haar geboorte.
     

Deel Deze Pagina