Onpelbare eieren

Discussie in 'De lounge' gestart door Dreamer83, 6 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. maartjev

    maartjev Fanatiek lid

    9 mrt 2009
    1.534
    0
    0
    uhhh heb er nooit last van.. Ik koop in de supermarkt de eieren, bewaar ze in de koelkast, kook ze ongeveer 5-7 minuten, en giet dan het water weg. Ik zet de pan in de gootsteen en laat de pan overstromen met koud water. Laat het meestal eventjes staan, paar minuutjes, en dan tik ik ze kapot op de rand van wasbak, en nooit problemen met schillen hoor!
     
  2. Bolly

    Bolly Fanatiek lid

    27 sep 2009
    2.125
    0
    0
    eigen onderneming
    zuid holland
    neem de eco of bio eieren heb je daar geen probleem meer mee :)

    ligt aan de voeding van de kippen heb je vooral met de goedkope leg eieren
     
  3. Cupcake

    Cupcake Bekend lid

    27 aug 2009
    555
    0
    0
    NULL
    NULL
    als je je ei kapot maakt. Zorgen dat je de hele schil breekt zeg maar.

    Dus niet alleen het kopje maar gewoon even het eitje rollen over de tafel!

    Werkt hier prima!
     
  4. Chillin

    Chillin VIP lid

    22 mrt 2007
    68.541
    899
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    probeer ze eens onder een lopende kraan te pellen,werkt bij mij prima!
     
  5. Katalaya

    Katalaya Fanatiek lid

    3 jan 2009
    4.937
    4
    38
    Pubertemmer
    In een vogelkooitje
    Moet je 'm eerst inhalen... en dan nog bijhouden. :)
     
  6. klingel

    klingel VIP lid

    15 feb 2008
    16.318
    14
    38
    iets met kunst en michelinsterren..
    import drentherella
    dreamer, je moet heel hard BOEHHHHHHH roepen.
    dat zal ze leren!!
     
  7. klingel

    klingel VIP lid

    15 feb 2008
    16.318
    14
    38
    iets met kunst en michelinsterren..
    import drentherella
    PROEST! ik vond mijn eigen reactie al melig, maar die van jou wint!! :D
     
  8. Bolly

    Bolly Fanatiek lid

    27 sep 2009
    2.125
    0
    0
    eigen onderneming
    zuid holland
    ihihihih

    :$
     
  9. 894hi

    894hi Niet meer actief

    ik laat ze na het koken schrikken en 10x op "vallen"zo dat t schil barst ... kan je zo alles dr af halen
     
  10. Wilma

    Wilma VIP lid

    22 mei 2006
    6.396
    1
    0
    Uithoorn
    ....ik lees steeds onpeilbare eieren... ;)
     
  11. tonka

    tonka Bekend lid

    2 nov 2008
    784
    1
    0
    Hengeloooo
    Verse eitjes kook je gewoon met meer zout,goed laten schrikken onder koud water en het is geen probleem hoor. Mijn eitjes zijn van eigen kippies en altijd vers.
     
  12. Katalaya

    Katalaya Fanatiek lid

    3 jan 2009
    4.937
    4
    38
    Pubertemmer
    In een vogelkooitje
    En ik onTelbare eieren...

    Stel je voor: ontelbare ontpelbare eieren. Het zou me tot waanzin drijven, denk ik.

    Ik zou gewoon kip nemen. Even lekker marineren. Nooit meer last van lastige eieren.

    Eet smakelijk!
     
  13. chantal1984

    chantal1984 Niet meer actief

    MIss ligt het wel aan het feit dat je ze in een eierkoker doet ?
     

Deel Deze Pagina