uhhh heb er nooit last van.. Ik koop in de supermarkt de eieren, bewaar ze in de koelkast, kook ze ongeveer 5-7 minuten, en giet dan het water weg. Ik zet de pan in de gootsteen en laat de pan overstromen met koud water. Laat het meestal eventjes staan, paar minuutjes, en dan tik ik ze kapot op de rand van wasbak, en nooit problemen met schillen hoor!
neem de eco of bio eieren heb je daar geen probleem meer mee ligt aan de voeding van de kippen heb je vooral met de goedkope leg eieren
als je je ei kapot maakt. Zorgen dat je de hele schil breekt zeg maar. Dus niet alleen het kopje maar gewoon even het eitje rollen over de tafel! Werkt hier prima!
ik laat ze na het koken schrikken en 10x op "vallen"zo dat t schil barst ... kan je zo alles dr af halen
Verse eitjes kook je gewoon met meer zout,goed laten schrikken onder koud water en het is geen probleem hoor. Mijn eitjes zijn van eigen kippies en altijd vers.
En ik onTelbare eieren... Stel je voor: ontelbare ontpelbare eieren. Het zou me tot waanzin drijven, denk ik. Ik zou gewoon kip nemen. Even lekker marineren. Nooit meer last van lastige eieren. Eet smakelijk!