Haha, ik bedenk me nu pas dat het antwoord voor ons dus eigenlijk "allebei" is. We stoppen de lepel in onze mond (daar ging het topic denk ik over...) maar we gebruiken ook een vork, om het goed op de lepel te krijgen...
ik ben dan natuurlijk weer apart. ik eet rijst met een vork en macaroni met een lepel. haha ik weet ook niet waarom
Haha, hoe kun je daar nu een discussie over houden? Ieder doet toch wat hij of zij zelf het fijnste vind? Wij eten macaroni en rijst ook vaak met een lepel, omdat het best klein/ fijn eten is. Bruine bonen zou ik dan weer met een vork eten.
wij eten het allebei met een vork.. Eet eigenlijk bijna alles met een vork, behalve soep, yoghurt en dat soort dingen!
Ik denk niet dat ze daar nou zozeer een discussie over wilde houden, maar meer benieuwd was hoe de verhoudingen (hier) liggen
Allebei met een vork. Ik word kotsmisselijk van eten met een lepel. Veel te groot voor in mijn mond, bij het idee begin ik al te kaken...
Beiden met een lepel. Dwz de rijst, macaroni lust hij niet dus eten we bijna nooit, maar dat zou ik denk ik ook met een lepel eten, spaghetti ook. Wij hebben trouwens beiden Aziatische voorouders en volgens mij eten die bijna altijd rijst met een lepel (mijn fam is Indisch en de zijne Indiaas en daar eet men over het algemeen niet met stokjes)
dingen met saus eet ik met lepel en vork. maar op het werk denken ze dan altijd dat een cliënt de tafel heeft gedekt. Dus ik denk niet dat het heel gewoon is