Nu niet, als hij wat ouder is wel. Niet altijd, want vind niet dat hij moet gaan denken dat hij altijd wat krijgt in de winkel. Plakje worst krijgt hij nu ook, weet je ook niet van waar diegene daarvoor aan gezeten heeft .Bacterien krijgt je kind toch wel binnen. Is het niet in de supermarkt dan is het wel in de zandbak
Owwwww dat is zoooo ranzig!!! Ik kokhals niet snel, maar toen mijn zoontje een jaar geleden of zo een grote langpoter in zijn mond stopte en ik dat soppige lijfje van die spin eruit haalde werd ik er flink beroerd van, hahaha. Dat is toch zoiets ranzigs 8)
ja goede proteïne he? HAHAHAHAHA ik moet er nu ook niet aan denken hoor, ik hoop dat mijn kids wat dat betreft niet op mij lijken!!!
Ik vind het vooral grappig dat de meeste kindjes wel een worstje bij de slager mogen maar geen snoepje bij de kassa Lekker fijn worstje die waarschijnlijk gesneden is op dezelfde plank als de kipfilet, zult enz en die met diezelfde handen in het bakje is gegooid. (heb zelf op een vleeswarenafdeling gewerkt ) Hier mogen ze straks echt wel een snoepje krijgen, wel eerst even kijken of ik met het soort snoep mee eens ben.
Hier mogen ze altijd een snoepje hebben bij onze buurt super. Mijn kinderen weten ook exact dat ze daar een lollie krijgen. Ik heb er totaal geen problemen mee hoor.
Dan was dat geen nette vlees afdeling, zacht uitgedrukt Kan zelfs niet te best aflopen met die afdeling als iemand ziek wordt (of erger) omdat er niet hygienisch wordt gewerkt ivm kruisbesmetting. Het is absoluut not done om eerst kip te bewerken en vervolgens zonder schoonmaken (of andere plank wat nog beter is) ander vlees.
Het lijkt mij ook niet de standaard manier van werken idd hoor!!! Dus mischien dat het bij die vleesafdeling zo was, maar standaard is dat dus idd niet in ieder geval.
misschien bedoeld ze kipfilet (vleeswaren) want die word natuurlijk wel met hetzelfde apparaat gesneden?! maar kan geen kwaad...
Kruisbesmetting... dat doet mij denken aan een examen wat ik (docent) eens moest nakijken. De vraag was: 'Verklaar waarom bij het bbq-en snel kruisbesmetting kan optreden.' Antwoord van een student: 'Omdat de bbq ter hoogte van het kruis is.' Ik heb me kapot gelachen!
hahahaaha HUMOR dat antwoord van die student. Ik heb eens salmonella gehad van een BBQ op kolen in Spanje (was een kipburger.. nou NOOIT meer, ik eet eigenlijk geen kip in het buitenland meer Thuis gebruiken wij geen kolen (zijn zoiezo minder gezond voor je!) gewoon de gril of elektrisch dan word het beter gaar (en meer verdeeld) Salmonella is echt geen pretje (wel goed voor de lijn )
Het ging inderdaad over een vleeswaren afdeling. Maar veel mensen hebben de illussie dat bij een doorgaanse supermarkt alles volgens de regeltjes is. Denk je echt dat de bijbaantje-scholieren die op zaterdag ochtend daar het vlees staan te snijden met hun kater-kop er aan denken om de snijplanken te verwisselen en regelmatig hun handen schoon te maken? echt niet hoor!
Dat horen de "scholiertjes" wel te doen en de manager hoort daar op toe te zien. Dit kan gewoon niet. Ik kom uit de horeca en heb ook met "scholiertjes" gewerkt, ze moesten het eens proberen. Daar werden de planken gewisseld, geborgd, handen gewassen enz. enz. Deed iemand dat niet kreeg hij/zij een fikse uitbrander en dan was het nog geeneens zoiets als eerst kip snijden en dan wat anders, dat gebeurde zelfs nooit. Mensen kunnen hieraan overlijden als ze weinig weerstand hebben. Er is geen enkele excuus om niet hygienisch te werk te gaan op dat soort afdelingen, ook niet als je een kater hebt . Dan wordt je maar krantenbezorger of zo.
Ja dat denk ik echt, sterker nog dat weet ik. Ik heb heel lang op de vleeswarenafdeling van een supermarkt gewerkt (vanaf mijn 16de) en bij ons werd er echt wel hygienisch gewerkt hoor. Tussendoor de snijmachine schoonmaken, regelmatig je handen wassen, snijplanken werden regelmatig gereinigd. En wij waren allemaal bijbaan-scholieren.
heb ook op een vleesafdeling gewerkt nou echt hygienisch was het er niet, niet dat het er echt vies was. Heb 1 keer een heel groot stuk rosbief laten vallen en moest deze afspoelen en gewoon gebruiken van de bedrijfleider. erg toch..
Wat is daar erg aan? Sorry maar ik zie dat niet haha. Heb bij een groente en fruit fabriek gewerkt toen ik 16 was en nouuuuu, daar werd echt in de diepe tafels waar het groente in lag gerocheld. Dat is pas erg
In het restaurant waar ik vroeger heb gewekt gebeurde dat ook. Stuk vlees op de smerige keukenvloer? Even afspoelen en opnieuw aanbakken. Kon weer prima uitgeserveerd worden. Idem dito de rauwkost van gebruikte borden . Ik zal het verder maar niet hebben over de chinees waar ik nog even gewerkt heb ... Ach zo snoepje uit een bakje valt dan best wel mee. Het bereid je maag alvast voor op het vlees van de vleesafdeling en een avondje gezellig tafelen bij de chinees
ah bah meen je niet nou ik vindt vloeren erg goor waar iedereen loopt met schoenen die misschien nog die dag in de stront hebben gestaan.