lovepeet met het niet mogen eten dacht ik dat je het over brie had, maar denk nu, gezien je antwoord dat het over de zalm ging? Zalm mag wel, als het maar geen vacuumverpakte gerookte zalm is. Verse gerookte zalm van de visboer en een zalmfillet mag dus wel, maar niet vacuum verpakt, kan je er misschien toch nog van genieten
nou ik weet het antwoord wel op de brie gelijk: je heb brietjes van rauwe melk (vroeger waren bijna alle brie van rauwe melk namelijk) tegenwoordig worden er ook van gepastri.... hupperdepup melk gemaakt, die kun je veilig eten, doet ik ook deze is bv bij de lidl te koop
ja had ik ook al uitgelegd maar dat wist ze al dus neem aan dat het over de zalm ging bijna alle kaas in NL is gemaakt van gepasteuriseerde melk, bijna nooooit van rauw melk. Zeker in de supermarkten niet. Alleen in turkse winkels en tokos moet je iets beter opletten omdat dat echt geimporteerde kazen zijn
hier ook vreselijk misselijk steeds bah bah ook af en toe braken heb me voorgenomen niks te nemen qua medicijnen, wat eruit moet moet eruit...aleen bij extreem braken bel ik mn ha. bij mijn dochter 4 maanden lang gebraakt!! en o wat ben ik moe nu... zo ff wasje buiten hangen en dan ff liggen denk ik
ik bedoel wanneer je zei dat je had gehoord dat je het absoluut niet mocht eten... haha ik snap er niets meer van
Camembert is een Franse kaas, een witte schimmelkaas, die van koemelk wordt gemaakt. De kaas komt van oorsprong uit de plaats Camembert in Basse-Normandie. Traditioneel wordt de kaas gemaakt van rauwe, dat wil zeggen niet-gepasteuriseerde, koemelk. De meeste Camemberts op de Nederlandse markt zijn echter gemaakt van gepasteuriseerde melk. De rijpingstijd bedraagt ongeveer drie weken. dacht al, volgens mij niet heb de etiketten weleens gelezen in de supermarkt maar lust het niet eens
ach ook wel grappig toch! ze kijkt terug op de mooie tijd van het al zwanger zijn en het geweldige moment van een positieve test, zo moet je het maar zien