ik heb er nog twee Macdonald patat dippen in je milkshake Pluisjes vlees ( of draadjesvlees hoe je het ook kan noemen ) met blanke vla ... Dat zoet en zout bij elkaar is zoooooo lekker
hahaha zo noemen wij het altijd, nou ja we zeggen altijd pluissies vlees, tot 5 jaar geleden wist ik niet dat draadjes vlees het zelfde was hahahahah .. Heb nog meer woorden die ik gebruik die mijn vriend niet kent hahahaha ... ach jah ik kom oorspronkelijk uit Rotjeknor en hij ut Zwolle
boterham file american+ eiersalade.... en pannekoeken met shoarma en knoflooksaus + beetje sla erboven.. heerlijk
Ook hier een fan van pindakaas met hagelslag (wel pure chocolade hagelslag). Of gewoon hazelnootpasta met pure hagelslag. (ik lust geen boter dus moet iets onder de hagelslag doen natuurlijk). Vla met pure hagelslag. Ik maak witte bonen in tomatensaus als schotel, zonder aardappels oid, met gehakt een ui, knoflook, prei en mosterd. (Keek manlief heel vreemd van op de eerste keer). Andijvie stampot met spekjes, gepelde tomaten en mosterd (kijken ook veel mensen raar van op, maar is zoooo lekker, maar niet om aan te zien). Mijn buurvrouw maakt lasagne met een laagje banaan. Mijn kinderen lusten overal gekleurde hagelslag bij, en een boterham met pasta, pindakaas en gekleurde hageslag? Gaat dus met smaak naar binnen (bah!) Broodroosteren met plak kaas en augurk.... was die alweer vergeten, dat is lang geleden dat ik dat heb gemaakt. Ik eet trouwens ook altijd augurk bij mijn spaghetti en macaronie (en mijn meiden nu dus ook) En qua drinken een rare combi, die niet door wijnkenners op prijs wordt gesteld hihihi, witte wijn met sprite/7up... erg lekker!
*Ik eet 's ochtends altijd peperkoek/ontbijtkoek met veel boter en poedersuiker en daar boven op een beschuit. MMMM *Boerenkool met een klodder picalilly erdoor heen *boerenkool met een scheutje azijn *gebakken ei met suiker *halve perzikken uit blik met een beetje zure room erop *augurk in cervelaatworst rollen (sisiworst noemen wij dat altijd??) dat was het wel volgens mij.
boerenkool of stampot andijvie met een flinke scheut azijn !!! heerlijk, soms zoveel azijn dat de rest drijft veel mensen kijken me dan heel vies aan