ik heb wel een recept met zalmfilet in de tajine???? ben je met ruim een uurtje klaar om te eten als je nu begint
Ik zal toch ff de foto's plaatsen die ik had gemaakt haha. Dit is de macaroni met bachamel saus. je hoort er wel wat meer saus op te doen aan de bovenkant!
even snel een chermoula maken van: klein blikje t.purree halve citroen klein bosje peterselie fijngesneden zout, peper, komijnpoeder, en olijfolie daar de vis rijkelijk mee insmeren dan een stuk of 3 aardappelen schillen en in dunne plakken snijden...centimeter of iets minder is prima, 1 winterpeen ook schillen en in even dikke plakken snijden, je neemt ook 3 grote tomaten ook die snij je in plakken. je zet de tajine op het vuur en laat hem warm worden, dan olijfolie erin....de plakken aardappel onder, daarboven de peen....daarboven op leg je de zalmmoten en op de zalm leg je de plakken tomaat. met de chermoula die over is maak je saus door er nwat water bij te doen en hiermee de tajine te vullen tot de aardappelen en peen onder saus liggen.. deksel erop en rustig op middelmatig vuur laten garen, af en toe even water checken en zout, anders naar smaak nog beetje toevoegen.als de aardappel en peen zacht zijn kun je eten lekker met brood en salade
ik heb geen tajine hahaha denk ook dat ik maar beter geen tajine kan halen ,krijg me man inplaats vn turks alleen maar marokaans eten
nou zielig hoor, beetje dit beetje dat...blijven alle keukens ten minste nog spannend maar eh jij eet tagliatelle met 4 kaassoorten WE SMELTEN DE KAZEN lijkt me ook heerlijk foto's foto's
hmm lijkt me lekker! Alleen ik heb dus gehoord dat je tajine kapot gaat op n elektrische kookplaat Zou ik het in een gewone pan kunnen maken?
die zalmgerecht ga ik zeker een keer maken.lijkt me echt lekker. foto?hij is al op! de saus kan je niet echt bewaren word dik en vies en me ma was er die heeft ook mee gegeten. ga voortaan wel foto s maken mocht ik iets aparts maken hahahaha zie me al staan toestel in de handen,als me buren me zien denken ze vast die is rijp voor de psn hahahah!
ja je kan het ook in een ijzeren ovenschaal kunnen maken en dat op 1 grote pit zetten zodat de warmte wat breder verspreidt dit deed ik voorheen ook wel eens voor ik tajine had dan moet je de schaal wel afdekken met alu folie (in de oven kan ook maar dat duurt lang!)
salaam 3alikoum dames, Nou hiero word het vandaag le3des met drumsticks erdoor met marokkaans brood. foto volgt nog straks moet nog zoveel doen thuis maar ben zo moe, waar blijft die energie..
hahahaha ja heb het er wel voor over hoor, ik had het precies hetzelfde bij mijn dochter dat moeheid, maar toen had ik het wat extremer. Helaas lopen ze niet weg inderdaad:x, was het maar zo, en dan die berg was zich zelf ging opvouwen en in de kast ging, ik kijk weer veels te veel fantasiefilms Dream on chahidaatje
Selaam damens!!! wat leuk al die fotos! ziet er echt lekker uit allemaal!! Ik ga dus echt kijken hoe ik toch mijn fotos kan plaasten!!!!
Dit is het geworden, hoort het er zo een beetje uit te zien? Ik heb honger en zit nog steeds te wachten