Ohhhhh wat een leuk topic!!!! Wie van jullie wil zo lief zijn mij een paar lekkere recepten te sturen...ik word mama van een Marokkaans jochie... Van mn schoonmoeder kan ik ook genoeg leren, maar ik vind het zo leukk...mss tips en ideetjes voor babyprakjes?...wnst ik ben niet van de potjes voedsel Liefs
mijn zoon heeft ook nooit potjes gehad, ook geen fruitpotjes! gewoon vanaf 4 maanden fruit geprakt of geblenderd en vanaf 5 maanden ons eten maar dan ook gepureerd.... met als voordeel dat mijn zoon nu alles lust, zuur, zoet, pittig alles....gelukkig geen zeiktrol die niets lust 8) ps er staan recepten in dit topic en er zullen er nog genoeg komen habibi ana jou recept voor de spinazie feta schotel gaarne yallah :x
ja die schotel ziet er goed uit ...ik wil ook t recept!!! @namya....ja wil ik echt niet die potjes!...ik heb dat zelf ook nooit gehad..(kben zelf indisch)...dus lust ook alles...en mn mannetje ook.... Maar zijn er geen speciale babyprakjes in het marokkaans...?? Bijv bij ons in de familie, is er een speciaal babyhapje...op zn indisch dus ..nasi tim heet t! Oke meiden ik blijf dit topic lekker volgen! liefs
moroccan Aprons | moroccan Kitchen Apron - CafePress check dit dames...dragen jullie die dan ook hihihih
ooooooop sorry @fafje hmmm echt marokkaanse babyprakjes,,,,geloof het niet maar we eten vaak tajine of soep en daar kun je natuurlijk wel b babyprakjes van maken, bijv de soep binden met stukjes brood erin, en groenten met saus en een stukje vlees prakken en dat geven verder misschien wat oppassen met harissa en hete paprikapoeder maar de andere kruiden zijn volgens mij redelijk babyvriendelijk......
Hahaha heb je niet iets met maroccan/ egyptian? Voor mn neefjes. Ik zie trouwens dat je 1 juni naar dr. papa gaat, hier viel het echt tegen, was ook rond de 30 weken gegaan
Hello ladies, Dit hebben we gister gegeten; kofte met batatis was alleen erggggggg pittig! Vandaag by mama eten.
Nou de kwarktaart staat hier in de koelkast! Hoop niet dat ie mislukt, dan kan ik m strax meenemen! Wel makkelijk idd Heeft ie echt 2.5u nodig in de koelkast trouwens?
Echtttt...hier op het forum heb ik echt super veel goede ervaringen gelezen! En mn vriendin is daar ook geweest en was onwijs blij en vond het echt super goed... Wat viel er bij jou tegen dan?! liefs
Hey meiden, Sorry kom even jullie topic binnenvallen.. Maar was zo benieuwd naar wat jullie maken.. ziet (en klinkt) er allemaal heerlijk uit! Las dat iemand harissa maakte, zou ik misschien het recept kunnen krijgen? Wij vinden het uit een tube wel lekker, maar hebben het een paar keer in een restaurant gegeten en homemade is toch wel veel lekkerder! Thanks..
harissa : 2 rode pepers (1 uur geweekt in heet water, dan gaat het scherpe er een beetje af) 2 tenen knoflook 2 theelepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels karwijzaad snufje zout 3 tot 4 eetlepels olijfolie de pepers laten uitlekken, en fijnmalen in de keukenmachine met de knoflook en de specerijen.....dan met de olijfolie tot een pasta malen