Mooie taarten sonja. Een vraagje laat je de tappits even staan,voordat je deze los maakt? want ik maak ze altijd gelijk los en dat zijn nooit mooie letters
Nee je fondant heel dun uitrollen. Ik doe het altijd op een non stickbord. Is goed hard en beter met uitsteken. Als hij dun uitgerold is echt heel dun goed laten drogen min. 20 min dan uitsteken en dan vallen ze er gewoon strak en schoon uit.
Sonja, zelfs die vind ik mooi. Als ik dan naar mijn taarten krijg durf ik geen foto meer te spammen hoor.
Hey hey!! Ik ben sins kort ook verslaafd geraakt aan het taartenbak-virus! Echt mooie taarten heb ik hier gezien! Nu had ik een vraagje, waar bestellen jullie je fondant en cutters enz enz om die mooie puzzel plaatjes mee te maken? En hebben jullie een tip voor wat ik kan doen zodat tijdens het uitrollen van het fondant het niet aan mn werkblad kleeft? Bloem heb ik geprobeerd maar daar word je fondant zo dof van. Alvast bedankt en ik blijf hier gezellig mee lezen!
Flippo, ik ben ook een beginner, maar ik gebruik poedersuiker tegen het kleven. Mocht iemand een betere tip hebben, dan hoor ik het ook graag.
ik gebruik een bakmat (3 euro bij de action of xenos) daar plakt niks aan vast. Voor pluzzelplaatjes gebruik je geen cutters.. een mesje of iets dergelijks en een kleurplaat in 3 voud en in stukjes geknipt. Ik gebruik geen fondant maar marsepein (fondant alleen voor ingewikkelde bloemen)
Poedersuiker maakt droog. Crisco of petal base gebruiken in combi met een mat geen problemen meer. Flippo ik heb je een pb gestuurd over waar je dingen kan kopen.
Thnx heb al ff rond gesnuffeld Denk dat ik crisco ook ga proberen en ff een mat in de stad halen zo.... ga toch ff de stad in met mn moeder