de smoother is echt een van mijn favoriete aankopen ooit, daarvoor kreeg ik ze nooit zo strak als nu. Dit is mijn taartje van vandaag. Is voor morgen op het werk van mijn man voor z'n verjaardag. Heb hem compleet geinspipikt van een van de laatste taarten van jol321 (deleukstetaarten), die vond ik zo gaaf dus manlief z'n verjaardag was een mooie reden om het uit te proberen
Ik smeer die van mij ook af en dan in de koelkast en dan rechttrekken en dan is ie ook weer mooi strak. Zie weer mooie taartjes voorbij komen. Ben nu bezig een kroon aan het maken voor een taartje voor vrijdag.Mijn eerste kroon
ben nieuw hier en heb paar vragen (zit te voeden dus type geen hoofdletters) -maken jullie de cake altijd zelf of kopen jullie die ook weleens? ik heb nl. geen oven... -waarmee vullen jullie, jam ofzo? - waarmee versieren jullie de taart? - welke spullen heb je ècht nodig en welke zijn handig? groetjes
hai guppekop welkom hier Heb je al eens op www.deleukestetaarten.nl gekeken ? daar vind je heeel veel informatie , eingelijk echt een must als je wil beginnen ! Tja geen oven .....das toch best wel lastig denk ik . Je zou mss wel een gewone cake uit de supermarkt kunnen gebruiken maar of dat lekker is en fijn werkt ?? ik persoonlijk denk van niet. verder zou ik gewoon dit topic een beetje terug lezen , er staan heel veel lijstjes met vullingen en materialen tussen . succes !
Cake uit de supermarkt gaat wel hoor, moet je wel goede kwaliteit kopen Wordt wel wat machtiger met gewone cake. Dan zou je het anders kunnen doen: in een ronde kom, of welke vorm dan ook: Huishoudfolie erin leggen, dan een laag cake, vulling, cake, vulling etc etc en de laatste laag cake. Goed aandrukken en dan een half uurtje in de koelkast. Daarna de kom op de kop en de folie eraf halen. Dan kun je de cake afsmeren met botercreme (50-50 roomboter en poedersuiker) en bekleden met marsepein of fondant. Werkt heel goed, zo heb ik ook een aantal boltaarten gemaakt. Succes!
welkom guppekop. Maar bakken zonder oven is lastig, je zou evt. kijken of ze bij de bakker biscuits verkopen want met cake is wel machtig. En wat is goed om te beginnen. Heb je het nog nooit gedaan? Dan zou ik persoonlijk wat voorgekleurde marsepein kopen en wat uitstekers en daarna als het je echt leuk blijft lijken, steeds uitbreiden met tools, uitstekers enzovoorts. Ik vul standaard met botercreme en jam (zie de webshop van deleukstetaarten voor de mixen )
Ik heb gisteren voor mijn zoontjes 1e verjaardag cc gemaakt (voor het kdv). Ze zijn niet geworden zoals ik wilde, wilde eigenlijk met RI gaan werken maar snapte de bereidingswijze niet. Dus snel een rondje fondant erop en daarop een ballontje gemaakt met een uitsteker
Welkom guppekop! Antwoorden heb je al zag ik... Meiden mooie taarten weer!!! Ik ga vanaaf weer aan de slag met een opdracht voor zaterdag: donald duck die voetbalt!
MamaKitty doe jij de taart dan in de vriezer? Ivm tijd gebrek zaterdag wil ik vrijdag de taart gaan maken voor mijn zoontje zijn verjaardag op zondag. Ik heb een hele kleine vriezer dus vraag me af of het biscuit zolang goed blijft.
Taart in de vriezer gaat prima, je kunt m dan heel lang bewaren, zelfs een geheel gedecoreerde taart kan er in
zo, hier 30 cc toppers klaar liggen verpakt en in het donker. Echt leuk geworden. Morgen middag bakken en dan komt mijn zus ze 'savonds halen. Zal morgen fotos maken! tis een paars rondje met daarop een een zwarte toverhoed, een bruine toverstaf en een witte 6..neef wordt 6.
Probleem is dat mijn vriezer niet zo groot is Decoreren en vullen doe ik sowieso zaterdag. Maar als ik vrijdagavond het biscuit bak is dat zondag dan nog lekker?