Hallo, net komt mijn schoonzus binnen met een heerlijke tompouce, maar het is van een bakker die verse room gebruikt, van die gelige die ook in een roombroodje zit. Wordt dit gemaakt van rauwe eieren, of mag ik dit wel eten?
volgens mij mag je het wel, net zoals mayonaise, maar is het niet de bedoeling dat je zelf iets met rauwe eieren maakt.
mmmm lekker!!!! en tuurlijk mag dat net wat Trees zeg de banketbakkersroom wordt gekookt dus dan zijn het geen rauwe eieren meer..!!!!!!!!!
Maar goed ook dat het mag!! Ik ben in beide zwangerschappen helemaal gek van puddingbroodjes!!! Ik weet nu precies waar je de lekkeren kunt halen en welke bakker aan mij geen geld meer gaat verdienen!!!
whahaha, hij was heeeeeeeeeerlijk echt! Maar op mijn toegenomen kilo's (8!!!) moet je maar niet jaloers zijn hoor hihii. Elk pondje he......alles smaakt weer zo lekker. Beetje dit, beetje dat whahaha. Maar ja, hier kon ik echt niets aan doen he. Heeeeeeeeeeeeerlijk!
Ooeeeee jammie!!! Even nog een ander vraagje, ik ken een bakker die tompoezen maar met rauwe melk, dus melk rechtstreeks van de boerderij. Maar zou ik die mogen? Durfde ze de vorige keer niet mee te nemen.
Ik doe het momenteel met 20 kilo extra . Is allemaal vocht uiteraard.. ahum.. Ik denk dat hier nog net één tompouce bijpast . Oh dat room is zooo lekker!