ben ook weer aan het bakken de bavarois staat in de frigo ook de boterroom staat af te koelen nu nog bedenken hoe ik hem ga bekleden (sowieso met marsepein maar nog even een thema bedenken) zo maar eens kijken wat ik ga doen, misschien wel iets met schelpen vraagje als jullie zand moeten maken welke koekjes gebruiken jullie dan
thnx! hier nu 15 cc staan 2 kapsel en 4 tubbies voor de bestelling van morgen, heel leuk maar oh wat is het warm in huis.
hee leuk deel 2 vanmorgen is mijn laatste stapel taart opgehaald , heb met hem gesproken over gister ....vroeg hem of hij teleur gesteld was en hij gaf aan dat dat niet zo was hij en zijn vrouw waren erg blij met de taart en vonden hem erg lekker . Hij zei je hebt er een vaste klant bij en toen ie weg ging zei hij tot de volgende keer dus dan zal het wel goed zijn denk ik dan ! en zo niet heb ik toch echt me best gedaan . morgen weer volop boodschapjes halen ben nu na al die bestellingen compleet leeg hahaha woensdag naar ikea nieuwe bakblik halen enzo en dan een bestelling voor zaterdag en zondag !
leuk een nieuw deel! @Rozemarijke: pb mij je e-mail adres even. Ik heb een template voor de schoentjes. Is echt super simpel.
op deze hyves heb ik ze een keer ergens voorbij zien komen :BakingDreamCakes - Hyves.nl ze heeft een hele grote voorraad met how to's , mallen , voorbeelden , printje's enz enz echt een handige hyve vind ik waarom geef jij eingelijk geen workshop's in boetseren ? dat kan jij toch zo goed ? ik ben namelijk op zoek naar een boetseer workshop
@curly: zag je vraag nog in het andere topic. Probeer het eens, oplopend bakken? Ik warm op tot 140 graden, zet hem erin en dan zet ik de temp tot zo'n 155, na een aantal minuten (10-15, hangt van de grootte af) naar de 170 ongeveer en dan evt nog later naar de 180 maar meestal blijf ik op de 170 hangen. Elke oven is anders dus je moet het even uitproberen. Maar als hij wel hoog is, wat is er niet luchtig aan? Proeft hij droog aan? dan kan je misschien ook tremperen proberen.
Meld mij ook weer aan voor deel 2. Dit heb ik nooit eerder geprobeerd,ga het ook eens proberen. Soms komen mijn taartjes wel aan de droge kant vind ik. Leuke tip maia.
waarom naast de over bliven zitten ?(niet lullig bedoeld hoor) hier gaat het bakblik in een koude oven en dan gaat hij pas aan.
Jeeejj, deel 2, wat een stelletje kletsers hier! @Natasja: Mooie cars taart! @Romaira: Fijn dat de man er blij mee was, gelukkig stress voor niks. En las net hier op het forum dat de plundra woensdag bij Ikea begint, dus misschien zit er nog een lekkere korting in voor je! @ Zuurtje: Ik heb 2 zandkasteeltaarten gemaakt, allebei met verkruimelde San Francisco koekjes van Verkade.
zo vandaag iets cooler! komt goed uit want ik moet nog een taartje maken! ff een vraagje: ik heb volgende week 2 opdrachten staan. als ik die nu zou maken (ook bekleden) en dan in de vriezer doe hoe moet ik dat dan ontdooien?? lijkt me makkelijker qua tijd maar ook aangezien de hitte weer terug komt!! @amfy: en hoe lang bak je je taart dan? ook gewoon 35 minuten?
Gister met verjaardagsfeestje van dochterlief vielen de winxtaart en zeemeerminstapel (zie mijn fotoalbum) in de smaak! Gelukkig!
@franceska: weten je klanten dat je ze wilt invriezen. Dat zou ik nooit doen zonder dat te overleggen. Verder weet ik het niet want ik vries nooit in.
@maia: nee want ik weet nog niet zeker of ik dat ga doen want weet niet hoe te ontdooien maar anders zou ik ook eerst overleggen. maar dat heeft geen nut als ik toch niet weet hoe het werkt