Goed zo,....dat gaat je vast lukken,..gewoon goed kijken naar de plaatjes,...en als je vragen hebt wat de taartjes betreft,...vraag het mij maar hoor...! succes!
in bijna elke supermarkt verkopen ze wel van die zelfmaaktompoucen, in een gele doos, kocht mijn moeder vaak. De glazuur die erbij zit is wit, dus je hoeft dan alleen maar blauwe kleurstof toe te voegen... deze bedoel ik: Zelfmaaktompoucen – Jeugdsentimenten.net
hihi daar stond ik vanmiddag dus voor..is weer zoveel werk, en is het dan ook wel lekker? maar, ik heb het al...ging naar hema.nl en daar hebben ze superleuke geboortetaart, kun je de naam ook nog op laten drukken, en voor maar 8 euri!!! ook helemaal goed..als de eerste wee zich aandient bestel ik em, volgende dag in huis?
Uiterlijk 2 dagen van te voren bestellen staat op de site en ophalen en betalen in de winkel wordt dus niet thuisbezorgd helaas
marsepein mag wel ingevroren, maar als je ze los op bijv. cupe cakes zou leggen is het makkelijker om ze gewoon luchtdicht te bewaren, mag erg lang . scheelt geplette marsepein. Soms gaat het ook een beetje lopen als je het te snel laat ontdooien. Dus als je het laat ontdooien zou ik het niet in de zon zetten in ieder geval.
Ik vind de ideeen van de cupcakes en de zelfgemaakte taarten erg leuk, maar als ik net ben bevallen zie ik mezelf die dingen nog niet echt staan bakken:S Die taart van de hema is wel errug leuk! Alleen mijn vriend kwam met het commentaar dat je al het bezoek natuurlijk wel enigzins verdeeld krijgt. Zo lang is die taart toch niet goed?
De meesten bakken alles voor de bevalling en vriezen alles in Bestellen zou ook kunnen, maar een beetje leuke cupcake kost al minsten 1,50 per stuk En idd die taart, dan moet je zeker weten dat er gelijk een grote groep komt.
Veel mensen bakken idd voor de bevalling. Had ik ook gedaan, dus ik had er al zo'n 30 in de vriezer, maar toen mijn weeën begonnen (ik begon met gebroken vliezen dus ik wist dat ze eraan zaten te komen) dacht ik, mooi, kan ik nog verse maken waar je al niet mee bezig bent he! de marspein had ik idd niet mee ingevroren, gewoon luchtdicht verpakt want ik hou niet van ontdooide marsepein. maar dat is een tik van mezelf want je proeft het nauwelijks. Ik heb ook wel eens gehad (ik maak ook taarten) dat ik met de zwangere dame had afgesproken dat ze me smste met de naam en geslacht van de baby en dat ik 2 dagen later een taart af zou leveren voor op haar werk enz. is ook wel leuk. Ik had bij Fleur ook nog haar geboortekaartje nagemaakt van marsepein en op een taart gemaakt, als bedankje voor de kraamverzorgster.