sandwich spread vooral die tomaat is lekker geroosterde boterham met boter en kipfilet broodje met gesmolten kaas, van die komkommer salade (ronde bakjes van de bas van der heijden weet de naam even niet) plakjes cherrytomaten en dan zoetzure (pittige) saus erover! heerlijk!! Ik eet ook vaak crackers (sesam) en dan kaas en tomaat erop ook erg lekker witbrood met unox leverpastei! broodje paturain met ham of kipfilet!
Ik heb vaak periodes met mijn broodbeleg. Zo kan ik maandenlang broodje filet american eten (en dan dus alle boterhammen ermee die ik op een dag eet) en dan ben ik het spuugzat en stap ik over naar iets anders. Nu ben ik in mijn tonijnsalada-periode Dus eet nu al denk ik een maand lang elke dag brood met tonijnsalade.
-witte boterhammen met boter en aardbeien!!!!!!jammieeee. -witte boterhammen met boter,kaas,komkommer,hamen daar bovenop ei beetje mayo peper en zout hmmm. -bruin pistoletje oude kaas. -hagelslag,vlokken,appelstroop,klaver honing. -van de albert heijn chivers lemon curd hmmmmmmmmmm en dat moet je dan eigenlijk op een muesli broodje doen heel dun want t is heel zoet. -broodje kaas,tomaat,beetje zout peper een drupje mayo. -likkepot. -vockingworst. -wit pistoletje,boter,een beetje fettakaas,paar blaadjes rucola sla,zout en peper en smullen maar. -speculaas op wit brood met boter ook heerlijk. -tonijn salade. -wit broodje zoute haring met uitjes. -balletje gehakt een avond van te voren bakken aflaten koelen daarna in koelkast leggen en de volgende dag lekker op brood snijden met boter en een beetje mosterd.
Oh en met vleeswaren ben ik best een zeikerd want als er iets langer dan een dag open is eet ik het niet meer. Nou wil ik ham nog wel de 2e dag opeten maar dingen als rookvlees enzo eet ik dan echt niet meer omdat ik het een vies idee vind dat het dan al 2 dagen in de koelkast lig. Heb dus eigenlijk nooit vleeswaren op brood.
Ik vind heeeeeel veel lekker op brood maar eet het niet omdat ik het te vet/ calorierijk vind.. Broodje brie met komkommer, allerlei salades. Pindakaas, hagelslag, pasta.. Broodje met plakjes rookworst en mosterdsaus.
smeerworst met augurk aarbeien op brood salades, eier en tonijn vooral komijnenkaas kaas met tomaat mayo en peper en zout broodje gezond muisjes (We hebben er nog steeds over van de kraamtijd haha) vleeswaren (berliner, rookvlees, corbugerham, palingworst) heel af en toe pindakaas of chocopasta maar niet vaak, omdat ik meer van hartig hou op brood
en ik vind dus ham na 2 dagen vaak al zuur en de rest rustig 3 4 dagen hoor. alhoewel. als het open is is het binnen 2 dagen dus wel op hier en maak ik nieuwe open
's Morgens eet ik vaak liever zoetigheid op mijn boterham zoals bijvoorbeeld hagelslag, pindakaas of chocopasta. En soms jam. En tussen de middag eet ik ook vaak vleeswaar tegenwoordig. Ben nu helemaal verzot op salami. Verder eet ik dan kaas of naturel sandwichspread.
wat ik vaak eet: stroop kipfilet sandwich spread tonijn komijn kaas smeerkaas serrano ham brie gebraden gehakt
Is geitenkaas met spek al voorbij gekomen? En wat ik ook lekker vind: een boterham (wit) besmeren met honing en daarop plakjes banaan. Meestal eet ik het liefst bruin brood, maar sommige dingen moeten van mij echt op wit, zoals die honing/banaan combi, aardbeien (zag ik ook al langskomen) en haring. En als ik gewoon alleen gerookte zalm op een boterham eet (hmmm... over een paar weekjes weer) dan wil ik dat ook het liefst op wit brood. Maar als ik er echt een broodje van maak met kruidenkaas en ruccola, dan mag het wel weer op bruin. Oh, en ik zag het broodje-bal voorbij komen. Ik vind het zelf helemaal lekker als je eerst een laagje kaas doet, dan de in plakken gesneden gehaktbal, dan nog een keer kaas en dan even onder de grill. Zááálig. Ik ben nogal dol op gesmolten kaas.
Hier bijna elke dag gebraden achterham op mijn broodjes .. En op een boterham wil ik wel vaak pindakaas met hagelslag eten.
Wat ik op het moment veel eet op brood is: - Appelstroop - Halvajam - 30+ kaas - Linera smeerpate - Filet - kipfilet - gebraden gehakt - vruchtenhagel
pindakaas met appel/dadelstroop pindakaas met mellowfluf casselerib rosbief met peper en zout broodje gezond brie met hardgekookt ei pindakaas met sambal in dunne plakjes gesneden appel met suiker en kaneel banaan
Meestal: Jonge Kaas Smeerkaas Smeerpate Aardbeien Jam Soms: Stroop met snijworst Hagelslag Filet Americain Aardbeien met suiker Salami
Wij eten bijna nooit vlees op brood, maar ik houd ook niet zo van zoet. We eten vooral -kaas evt. met mosterd, appelstroop of jam -smeerkaas met sambal -sandwichspread -eiersalade of gekookt ei. -vis -tomaat met mayonaise
Heb gister toevallig een blikje tonijn open getrokken, dat lekker mengen met curry en mayo, gesnippert uitje erdoor beetje versgemalen peper en dat op een lekker wit (liefst gebakken) broodje. Jummie. Maar vaak: Ham kaas kipfilet salami smeerleverworst smeerkaas apelstroop pindakaas kruidenkaas