wat eten jullie zoal op brood

Discussie in 'De lounge' gestart door Eefke84, 7 aug 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Marijke1982

    Marijke1982 Niet meer actief

    Kruidenkaas met rookvlees is ook erg lekker.
     
  2. Faith88

    Faith88 Fanatiek lid

    7 jun 2008
    1.037
    0
    0
    friesland
    sandwich spread vooral die tomaat is lekker

    geroosterde boterham met boter en kipfilet

    broodje met gesmolten kaas, van die komkommer salade (ronde bakjes van de bas van der heijden weet de naam even niet) plakjes cherrytomaten en dan zoetzure (pittige) saus erover! heerlijk!!

    Ik eet ook vaak crackers (sesam) en dan kaas en tomaat erop ook erg lekker

    witbrood met unox leverpastei!

    broodje paturain met ham of kipfilet!
     
  3. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland

    op kruidenkaas op salami/cervelaat.
     
  4. kwebbels

    kwebbels Niet meer actief

    Ik heb vaak periodes met mijn broodbeleg. Zo kan ik maandenlang broodje filet american eten (en dan dus alle boterhammen ermee die ik op een dag eet) en dan ben ik het spuugzat en stap ik over naar iets anders. Nu ben ik in mijn tonijnsalada-periode:D Dus eet nu al denk ik een maand lang elke dag brood met tonijnsalade.
     
  5. angiebaby

    angiebaby Fanatiek lid

    12 jan 2010
    3.872
    0
    0
    -witte boterhammen met boter en aardbeien!!!!!!jammieeee.

    -witte boterhammen met boter,kaas,komkommer,hamen daar bovenop ei beetje mayo peper en zout hmmm.

    -bruin pistoletje oude kaas.

    -hagelslag,vlokken,appelstroop,klaver honing.

    -van de albert heijn chivers lemon curd hmmmmmmmmmm en dat moet je dan eigenlijk op een muesli broodje doen heel dun want t is heel zoet.

    -broodje kaas,tomaat,beetje zout peper een drupje mayo.

    -likkepot.

    -vockingworst.

    -wit pistoletje,boter,een beetje fettakaas,paar blaadjes rucola sla,zout en peper en smullen maar.

    -speculaas op wit brood met boter ook heerlijk.

    -tonijn salade.

    -wit broodje zoute haring met uitjes.

    -balletje gehakt een avond van te voren bakken aflaten koelen daarna in koelkast leggen en de volgende dag lekker op brood snijden met boter en een beetje mosterd.
     
  6. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    goeie tips heb ik al voorbij zien komen!
     
  7. kwebbels

    kwebbels Niet meer actief

    Oh en met vleeswaren ben ik best een zeikerd want als er iets langer dan een dag open is eet ik het niet meer. Nou wil ik ham nog wel de 2e dag opeten maar dingen als rookvlees enzo eet ik dan echt niet meer omdat ik het een vies idee vind dat het dan al 2 dagen in de koelkast lig. Heb dus eigenlijk nooit vleeswaren op brood.
     
  8. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Ik vind heeeeeel veel lekker op brood maar eet het niet omdat ik het te vet/ calorierijk vind..

    Broodje brie met komkommer, allerlei salades.

    Pindakaas, hagelslag, pasta..

    Broodje met plakjes rookworst en mosterdsaus.
     
  9. Chilleke

    Chilleke VIP lid

    21 jan 2010
    10.869
    1
    36
    Vrouw
    Verpleegkundige
    Brabant
    smeerworst met augurk
    aarbeien op brood
    salades, eier en tonijn vooral
    komijnenkaas
    kaas met tomaat mayo en peper en zout
    broodje gezond
    muisjes (We hebben er nog steeds over van de kraamtijd haha)
    vleeswaren (berliner, rookvlees, corbugerham, palingworst)

    heel af en toe pindakaas of chocopasta maar niet vaak, omdat ik meer van hartig hou op brood :D
     
  10. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    en ik vind dus ham na 2 dagen vaak al zuur:) en de rest rustig 3 4 dagen hoor. alhoewel. als het open is is het binnen 2 dagen dus wel op hier en maak ik nieuwe open
     
  11. Dahlia

    Dahlia Niet meer actief

    's Morgens eet ik vaak liever zoetigheid op mijn boterham zoals bijvoorbeeld hagelslag, pindakaas of chocopasta. En soms jam.

    En tussen de middag eet ik ook vaak vleeswaar tegenwoordig. Ben nu helemaal verzot op salami. Verder eet ik dan kaas of naturel sandwichspread.
     
  12. Dani11

    Dani11 Niet meer actief

    wat ik vaak eet:

    stroop
    kipfilet
    sandwich spread
    tonijn
    komijn kaas
    smeerkaas
    serrano ham
    brie
    gebraden gehakt
     
  13. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.771
    18.916
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Is geitenkaas met spek al voorbij gekomen?
    En wat ik ook lekker vind: een boterham (wit) besmeren met honing en daarop plakjes banaan.

    Meestal eet ik het liefst bruin brood, maar sommige dingen moeten van mij echt op wit, zoals die honing/banaan combi, aardbeien (zag ik ook al langskomen) en haring. En als ik gewoon alleen gerookte zalm op een boterham eet (hmmm... over een paar weekjes weer) dan wil ik dat ook het liefst op wit brood. Maar als ik er echt een broodje van maak met kruidenkaas en ruccola, dan mag het wel weer op bruin.

    Oh, en ik zag het broodje-bal voorbij komen. Ik vind het zelf helemaal lekker als je eerst een laagje kaas doet, dan de in plakken gesneden gehaktbal, dan nog een keer kaas en dan even onder de grill. Zááálig. Ik ben nogal dol op gesmolten kaas.
     
  14. Shantii

    Shantii Bekend lid

    30 jan 2010
    893
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hier bijna elke dag gebraden achterham op mijn broodjes :D .. En op een boterham wil ik wel vaak pindakaas met hagelslag eten.
     
  15. Kaatje85

    Kaatje85 VIP lid

    14 jul 2006
    35.431
    47
    48
    Vrouw
    Zuid-Holland
    Wat ik op het moment veel eet op brood is:

    - Appelstroop
    - Halvajam
    - 30+ kaas
    - Linera smeerpate
    - Filet
    - kipfilet
    - gebraden gehakt
    - vruchtenhagel
     
  16. Windows

    Windows Fanatiek lid

    2 feb 2006
    1.860
    0
    0
    Ik eet voornamelijk 20+smeerkaas,appelstroop,vruchtenhagel,kipfilet of kalkoenfilet op mijn brood...
     
  17. limmeke

    limmeke VIP lid

    28 mei 2008
    17.318
    0
    0
    pindakaas met appel/dadelstroop
    pindakaas met mellowfluf
    casselerib
    rosbief met peper en zout
    broodje gezond
    brie met hardgekookt ei
    pindakaas met sambal
    in dunne plakjes gesneden appel met suiker en kaneel
    banaan
     
  18. 2011Mamma

    2011Mamma Fanatiek lid

    4 nov 2009
    4.805
    96
    48
    Fulltime Mama en adviseur
    't gezellige Brabant
    Meestal:

    Jonge Kaas
    Smeerkaas
    Smeerpate
    Aardbeien Jam

    Soms:

    Stroop met snijworst
    Hagelslag
    Filet Americain
    Aardbeien met suiker
    Salami
     
  19. Tamio

    Tamio Niet meer actief

    Wij eten bijna nooit vlees op brood, maar ik houd ook niet zo van zoet. We eten vooral

    -kaas evt. met mosterd, appelstroop of jam
    -smeerkaas met sambal
    -sandwichspread
    -eiersalade of gekookt ei.
    -vis
    -tomaat met mayonaise
     
  20. belliebel

    belliebel VIP lid

    11 jun 2009
    14.226
    648
    113
    Vrouw
    Buschauffeur
    Heb gister toevallig een blikje tonijn open getrokken, dat lekker mengen met curry en mayo, gesnippert uitje erdoor beetje versgemalen peper en dat op een lekker wit (liefst gebakken) broodje. Jummie.

    Maar vaak:
    Ham
    kaas
    kipfilet
    salami
    smeerleverworst
    smeerkaas
    apelstroop
    pindakaas
    kruidenkaas
     

Deel Deze Pagina