ik maak het altijd zelf met magere naturelyoghurt heeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel knoflook, stukjes komkommer (is dus "light" versie) en het lekkerst is met brood, lekker dippen! maar het is ook heerlijk bij kip!
Hahaha manlief ook en zegt dan tegen mij, jouw cacik is helemaal niet lekker, dus ik pak me eerst en daarna gooit hij mint erdoor. Nu moet ik eerlijk bekennen ben niet zo'n mint eter.
Hoi, Ja ik doe uien echt fijn snijden beetje fruiten in de pan dan de bulgur erbij zo heet het(2 kopjes ofzo) ook 1 minuut doorroeren dan beetje tomatenpuree erbij halve eetlepel ook goed roeren. als je 2 kopjes bulgur gebruikt dan 4 kopjes water erbij doen aan de kook brengen roerend. zou peper en als je wilt kipboulion erbij als het kookt zacht zetten en ong 8-9 minuten laten staan als het klaar is ff laten rusten. klinkt moeilijk maar best makkelijk
Als je er wat stukjes tomaten bij doet , bij de uien als die wat gefruit zijn, en wat biber salca ( paprikapasta, het beste öncü) word het nog lekkerder!! Mmmmm
idd met tomaten doe ik ookweleens. tomatenpuree heb ik zoiezo altijd vn de turkse winkel veel lekkerder ook. naast de bulgur tursu en ayran jammiee!! toen ik zwanger was heb ik me rot gegeten vandaar nu 12 kilo te dik
Hahahaha Bulgur is wel heel gezond maar idd een beetje dikmaker hahaha. Maar zolang je maar niet te veel brood erbij eet zoals bijna alle turken!