Ik blijf van mening dat dit de beste kleuren zijn deze verkleuren ook echt niet. AmC verschiet echt van kleur. En beste heel snel. Wilton doet het ook alleen iets minder snel.
en toch blijf ik het rotwerk vinden dus ik koop ze gewoon kant en klaar. Zoveel gebruik ik het toch niet.
en ik ben ook fan van sugarflair al heb ik ook een hoop Americolor. Wilton vind ik de minste van het stel.
Ik moet wel zeggen van fondant pak ik wel voorgekleurd zwart en rood ook vaak. Ookal is dit nog wel redelijk te kleuren.
klopt het dat sugar flair echt heel dik is? ik had wilton en ik heb dat nu 2 van sugar flair. die is echt veeel dikker
Wel een mooie kleur... maarre.. dat is nou precies de reden dat ik altijd voorgekleurde marsepein gebruik...
Nog eentje van de bovenkant Hij is trouwens 26 cm en gevuld met aarbei kwark en aarbei jam Krijg nu trouwens net de vraag of ik ook een prinsessentaart kan maken met barbie.. Hm heb dat nog nooit gedaan. Geen idee welke vorm ik ervoor moet gebruiken? En moet ik een barbie met benen erin doen of alleen zo'n lijfje? ...
@ Mamak. Ja ze wilde paars. Maar het is niet echt het roze-paars wat ik wilde. Dit vind ik meer een volwassen kleur paars haha. Heb er zelfs een beetje pink bij gedaan. Gebruik die van wilton. Straks even een taartenwinkel opzoeken hier in de buurt .. heb geen grote taartdoos meer ... :O
heb het zelf ook nog niet gedaan maar je kan zo'n speciale vorm kopen.. de wondermold... je kan 2 dingen doen.. een pinpoppetje kopen die je er dus in steekt.. of een echte barbie (prijs uiteraard doorberekenen) en die met benen en al erin doen (wel even een zakje om de barbie doen zodat ze niet vies wordt)
dat is de eerste taart die ik gemaakt heb en ik heb de 20 cm blanda schaal gebruikt voor de jurk/rok. gewoon benen erin gestoken
meiden ik heb nog ff een vraagje ik ben vor de familiedag bezig met een taartje. vlakke taart maar ik krijg de bovenkant niet mooi strak hoe kan ik die nou mooi strak op de taart krijgen?? minder botercreme gebruiken of hoe doen jullie dat??
Thnx Susanne. Snij je hem dan wat bij? Anders is hij te bol/rond denk ik. Ik smeer de bovenkant af met botercreme, niet overdreven veel. zet hem dan terug in de koelkast. Dan wordt de botercreme wat harder. Dan haal ik hem weereruit en maak ik mijn handen goed schoon en wrijf ik het glad. Dan marsepein erop. Iets dikkere marsepein wil ook wel eens helpen.