met een keukenpapiertje of vingers de aarde eraf en dan pellen. Ik heb gisteren trouwens champignonnenhoedjes met kruidenkaas gegeten op de bbq. ooooooo wat lekkerrr
Ik veeg ze schoon met een handdoek. Ik doe ze toch alleen in de saus, dus dan kunnen ze zich niet vol zuigen met vet ofzo. En de bacteriën koken dood.
wij schillen ze altijd, oke veel werk,maar wel super schoon zo hebben wij dat van thuis uit geleerd, gewoon je mes aan de onderkant zetten en je kan zo het velletje helemaal naar boven trekken,en zo de hele champion doen..
Ik vraag me af hoe jullie champignons schillen? Al die kleine velletjes eraf trekken? Dat is toch geen doen?
schillen...ik zie ze al gaan. O zwart vlekje zwart vlekje zwart vlekje zwart vlekje zwart vlekje , schil schil schil schil. Blijkt et de binnenkant te zijn... dan hou je geen champignon meer over.
Ik schil ze juist omdat die dingen in paardenstront groeien. Dus die 'aarde' die erop zit, is geen aarde, maar gewoon stront Dus tja, als mijn tomaat in de wc-pot is gevallen zeg maar zou daar ook een heel proces overheen moeten voordat ik die in mijn mond stop (rare vergelijking, maar ik kon niks anders verzinnen )
Je haalt gewoon de schil eraf, net zoals je het bij alle andere groente kunt doen . Hier is het in 4 rukken gebeurd.
Het was een raar voorbeeld .. Ik probeerde uit te leggen hoe ik zou reageren op een andere groente dat ik uit stront zou halen. Dat doe ik toch ook geen doekje overheen en klaar/ schoon?