De Taartdozen deel 2

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Natasja, 4 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. raspberry

    raspberry Niet meer actief

    @Maia: jep, was precies op tijd binnen: ik had de taart bekleed en toen kwam ie door de bus ;) Door alle drukte even vergeten om je te melden dat ik 'm binnen had ;)
     
  2. Maia

    Maia Niet meer actief

    o geen probleem hoor, hoeft ook niet, vond het gewoon leuk om te zien.
     
  3. crisje

    crisje Fanatiek lid

    5 aug 2006
    2.974
    1
    0
    brabant
    Ik zie weer prachtige dingen voorbij komen.

    Ik ben een week geleden even los gegaan bij de webshop van deleukstetaarten :$
    Ga deze week weer iets proberen, moet nu dus ook zelf t kapsel maken, ben benieuwd.
    Maar eerst even de vakantie troep opruimen, vanavond weer thuis gekomen.
     
  4. MamaKitty

    MamaKitty VIP lid

    26 mei 2008
    9.749
    0
    0
    Mooie taarten meiden!

    @Rozemarijke, ik vind het babyhoofdje echt super!!!
     
  5. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    @ maia
    heb jij je website nog in de lucht gehouden nu je niet meer voor vreemden bak ?
    ik twijfel wat ik er het beste mee kan doen.....zit zelf te denken aan een wacht woord in te voeren voor hyvers zodat die mensen waar ik voor bak wel gewoon kunnen blijven kijken ( aan de andere kant hoevaak doen ze dat ?) en dan een stukje tekst op de wlkomspagina dat ik gestopt ben voor vreemde te bakken ofzo iets .....
     
  6. Maia

    Maia Niet meer actief

    @Romaira: ja hij is nog in de lucht, ik gebruik hem nu gewoon om m'n taartjes te posten en wie weet wil ik ooit wel weer meer gaan bakken, dan kan ik het zo oppakken. Ik heb nu gewoon een verhaal neergezet dat ik niet voor vreemden bak. Zoveel kost m'n site niet dus vond dit wel het makkelijkst.
     
  7. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Jammer dat jullie niet meer voor vreemden bakken.. maar ik snap het wel als je het te druk hebt..
     
  8. Amfy

    Amfy Niet meer actief



    maar lieverd de mensen die op hyves zitten die zien het ook op hyves en zullen ook bestellen via hyves
     
  9. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    :) voor mij is het een op 1 stapeling van meerdere dingen .......en t voelt wel ff lekker nu het wat rustiger word :D

    @ amfy,
    ja daar heb je ook wel weer gelijk in ;) maar ja der zit zo veel werk in die site .....
     
  10. crisje

    crisje Fanatiek lid

    5 aug 2006
    2.974
    1
    0
    brabant
    Hoe is die erg leuke woezel taart gemaakt? Ik zie dat t niet met marsepein is gemaakt, maar hoe dan wel?


    Ik ga vanavond of morgen mn cc maken. Hoe krijg ik die bovenkant zo plat mogelijk? Als ik in mijn geheugen graaf en zie hoe een gewone cake er aan de bovenkant uitziet is dat niet bepaald mooi plat.
     
  11. mik25

    mik25 VIP lid

    12 sep 2007
    14.563
    0
    0
    kapster
    op een roze wolk
    na het bakken er iets zwaars opleggen. worden ze plat! ik doe altijd een snijplank met een boek erop!
     
  12. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Beste Crisje,

    De laag waarmee ik bekleed heb is gemaakt met marsefond (combinatie van marsepein en fondant)..
    Woezel en pip zelf zijn gemaakt met fondant van funcakes en dan de vanille variant..
     
  13. mamali

    mamali Actief lid

    30 mei 2010
    123
    0
    0
    NULL
    NULL
    #1153 mamali, 23 aug 2010
    Laatst bewerkt: 23 aug 2010
  14. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Qua ingredienten kun je het zo gek maken als je zelf wilt...
    de absolute basis is toch wel:
    - biscuitmix
    - marsepein of fondant

    Daarnaast kan je iets lekkers kopen om te vullen zoals banketbakkersroom maar je kunt ook vullen met bv een monatoetje uit de winkel..... afsmeren met 1:1 boter...
    en dan kom je al een heeeeeel eind...
    Als het maar voor 1 taart is zou ik niet al te dure dingen gaan aanschaffen zoals spatels, taartzagen en dat soort dingen..
     
  15. curly

    curly Fanatiek lid

    23 jan 2009
    2.144
    0
    0
    mamali, waar woon je dan?
     
  16. mamali

    mamali Actief lid

    30 mei 2010
    123
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mamak:
    Zou je mij n evt n pb willen sturen vwb bereidingswijze oid. Ben nl. n leek op dat gebied. Een zo'n makkelijk mogelijk recept voor die verjaardagstaart van nijntje, waarvan ik een afbeelding liet zien.

    Curly:
    Ben woonachtig in Friesland
     
  17. curly

    curly Fanatiek lid

    23 jan 2009
    2.144
    0
    0
    dat is helaas te ver voor mij.sorry. Je kan even op www.deleukstetaarten.nl kijken en inloggen. Daar kan je veel tips en how-to's vinden. Als je Biscuitmix koopt bij de webshop, staat de bereidingswijze op de verpakking.
     
  18. francescak

    francescak Fanatiek lid

    17 nov 2008
    1.594
    1
    0
    kinderleidster
    twello
    op de leukste taarten kun je ook op zoek naar mensen die bakken in friesland!
    lijkt me stug dat niemand in die regio werkt!

    als je een account hebt en bent ingelogt is er een toppic bakken voor anderen'
    hier kun je je oproep plaatsen en dan krijg je vanzelf reacties!!
     
  19. zuurtje

    zuurtje VIP lid

    11 mei 2007
    19.073
    305
    83
    Vrouw
    Limburg (B)
    goedemorgen

    tijdje geleden dat k hier nog ben geweest

    ik heb een vraagje
    als ik figuurtjes ga boetseren moet daar dan ook tylose in of is het voldoende ze enkel te drogen in de oven
     
  20. raspberry

    raspberry Niet meer actief

    Ik laat ze gewoon drogen. Hoeft niet perse in de oven...
    (als er kans is op inzakken, laat ik ze in onderdelen drogen en zet ze pas helemaal in elkaar als de onderdelen apart zover gedroogd zijn dat het niet meer inzakt).
     

Deel Deze Pagina