@Maia: jep, was precies op tijd binnen: ik had de taart bekleed en toen kwam ie door de bus Door alle drukte even vergeten om je te melden dat ik 'm binnen had
Ik zie weer prachtige dingen voorbij komen. Ik ben een week geleden even los gegaan bij de webshop van deleukstetaarten Ga deze week weer iets proberen, moet nu dus ook zelf t kapsel maken, ben benieuwd. Maar eerst even de vakantie troep opruimen, vanavond weer thuis gekomen.
@ maia heb jij je website nog in de lucht gehouden nu je niet meer voor vreemden bak ? ik twijfel wat ik er het beste mee kan doen.....zit zelf te denken aan een wacht woord in te voeren voor hyvers zodat die mensen waar ik voor bak wel gewoon kunnen blijven kijken ( aan de andere kant hoevaak doen ze dat ?) en dan een stukje tekst op de wlkomspagina dat ik gestopt ben voor vreemde te bakken ofzo iets .....
@Romaira: ja hij is nog in de lucht, ik gebruik hem nu gewoon om m'n taartjes te posten en wie weet wil ik ooit wel weer meer gaan bakken, dan kan ik het zo oppakken. Ik heb nu gewoon een verhaal neergezet dat ik niet voor vreemden bak. Zoveel kost m'n site niet dus vond dit wel het makkelijkst.
maar lieverd de mensen die op hyves zitten die zien het ook op hyves en zullen ook bestellen via hyves
voor mij is het een op 1 stapeling van meerdere dingen .......en t voelt wel ff lekker nu het wat rustiger word @ amfy, ja daar heb je ook wel weer gelijk in maar ja der zit zo veel werk in die site .....
Hoe is die erg leuke woezel taart gemaakt? Ik zie dat t niet met marsepein is gemaakt, maar hoe dan wel? Ik ga vanavond of morgen mn cc maken. Hoe krijg ik die bovenkant zo plat mogelijk? Als ik in mijn geheugen graaf en zie hoe een gewone cake er aan de bovenkant uitziet is dat niet bepaald mooi plat.
na het bakken er iets zwaars opleggen. worden ze plat! ik doe altijd een snijplank met een boek erop!
Beste Crisje, De laag waarmee ik bekleed heb is gemaakt met marsefond (combinatie van marsepein en fondant).. Woezel en pip zelf zijn gemaakt met fondant van funcakes en dan de vanille variant..
Hier was ik weer even... Jammer dat er geen taartenbakster in mijn omgeving woont. Dan moet ik misschien in de avonduren maar eens aan de slag. Wat heb ik voor ingredienten nodig voor nijntjeverjaardagstaart? En hoe maak ik hem? Mijn derde taart (workshop) Nijntje! (Pagina 1) - Taarten Parade - Het "DeLeuksteTaarten" - forum
Qua ingredienten kun je het zo gek maken als je zelf wilt... de absolute basis is toch wel: - biscuitmix - marsepein of fondant Daarnaast kan je iets lekkers kopen om te vullen zoals banketbakkersroom maar je kunt ook vullen met bv een monatoetje uit de winkel..... afsmeren met 1:1 boter... en dan kom je al een heeeeeel eind... Als het maar voor 1 taart is zou ik niet al te dure dingen gaan aanschaffen zoals spatels, taartzagen en dat soort dingen..
Mamak: Zou je mij n evt n pb willen sturen vwb bereidingswijze oid. Ben nl. n leek op dat gebied. Een zo'n makkelijk mogelijk recept voor die verjaardagstaart van nijntje, waarvan ik een afbeelding liet zien. Curly: Ben woonachtig in Friesland
dat is helaas te ver voor mij.sorry. Je kan even op www.deleukstetaarten.nl kijken en inloggen. Daar kan je veel tips en how-to's vinden. Als je Biscuitmix koopt bij de webshop, staat de bereidingswijze op de verpakking.
op de leukste taarten kun je ook op zoek naar mensen die bakken in friesland! lijkt me stug dat niemand in die regio werkt! als je een account hebt en bent ingelogt is er een toppic bakken voor anderen' hier kun je je oproep plaatsen en dan krijg je vanzelf reacties!!
goedemorgen tijdje geleden dat k hier nog ben geweest ik heb een vraagje als ik figuurtjes ga boetseren moet daar dan ook tylose in of is het voldoende ze enkel te drogen in de oven
Ik laat ze gewoon drogen. Hoeft niet perse in de oven... (als er kans is op inzakken, laat ik ze in onderdelen drogen en zet ze pas helemaal in elkaar als de onderdelen apart zover gedroogd zijn dat het niet meer inzakt).