*hellup!* mijn kapsel drijgt te mislukken! ik heb mijn kapsel net 55 minuten in de oven gehad (6 eieren, taartvorm 26cm) ik gebruik het recept met ei, bloem,suiker en zout ik heb hem er van schrik nog maar tien minuten ingezet, hopen dat t goedkomt! snap er niets van, heb het in 3 standen opgebouwd, eerst 125* toen 150* en vervolgens 175* en nog zakt ie in!! wat doe ik verkeerd? heb 10 minuten de eieren, het zout en de suiker geklopt op de hoogste stand van de mixer, en hij is enorm hoog geworden, heb er zelfs met bakpapier een extra rand aan gemaakt (en dat was maar goed ook) ik had het eruit, en zag het gewoon in de loop der tijd (+/_ 5 minuten) zakken!
Jolan wat mooi strak zeg!!! Ik heb net ook mijn parel mold binnen gekregen en een bloem uitsteker. Dus nu heb ik bloemetjes te drogen liggen Girl21, ik kan je helaas niet helpen. Ik gebruik altijd de mix.
zou het probleem mijn combi zijn? ik heb een (tot nu toe altijd goede) combi-oven (dus geen combi-magnetron)
ik gebruik ook de hetelucht stand, en met appeltaart, cake e.d. nooit problemen gehad! hoe bak jij je kapsel dan? welke mix en baktijden gebruik je?
Mooi Jolan. Waauw mooie bloemetjes Nathalie. Waar heb je die afdruk mee gemaakt en dat roze in het midden?
Dank je Moet er nog veel meer maken en ik gebruik nog een andere soort bloemblaadje en dan doe ik ze als rand onder langs een taart.
Ik doe mijn kapsel met mix.. 140/150/170 graden/.. 9 min/9min en daarna 15 minuten en dan nog tot het gaar is. heb altijd prima kapsels!
thnx voor de info.. probeer het volgende keer dan toch iets langer/warmer.. maaarrrrrrr geloof dat de schade beperkt is gebleven... hij is in het midden iets gezakt, maar als ik hem goed zet (omdraai) valt ie geloof ik niet naar beneden, dus ik waag het erop! hij is geen 5 cm gezakt, dus probeer het gewoon, tis tenslotte voor eigen gebruik haha maar bedankt voor jullie reacties hoor!
girl, oh geen idee wat de fout kan zijn. Ik gebruik zelf altijd de mix. nathalie, bedankt! Ja die parelsnoer is echt super!!! Ben erg blij ermee. Ik zag de foto op hyves Leuk die bloemetjes. Kom je de taart showen als hij klaar is? Heb je de bloemetjes gedust? Mooi! En is dit een uitsteker? Welke? Oh ik lees het al. Heb je een link?
nathalie, welke poeder gebruik jij om te dusten? En verven jullie met poeders of met gel om maakt dat niet uit?
Verven doe ik niet, ik heb nu deze poeder gebruikt Taart en Decoratie, de webwinkel voor taart decoratie artikelen. En dit is de uitsteker Taart en Decoratie, de webwinkel voor taart decoratie artikelen.