Oke dames, kom maar op!!! Ik ben op zoek naar lekkere spaghetti recepten. Ik ben dus heel benieuwd hoe jullie die maken en wat er allemaal ingaat.
Die van Iglo. Spekjes uitbakken, champignons erbij, spinazie a la creme verwarmen, alles bij elkaar en op smaak maken (beetje peper, eventueel zout, hoewel de spekjes ook al zout zijn). Gewoon een pakje van eh.. Honig denk ik? De bolognese. En dan zelf lekker maken met knoflook, verse groentes (ik doe er altijd nog tomaatjes door) en kruiden. Ik kruid het gehakt sowieso altijd flink met gehaktkruiden met uitjes, beetje maggi of ketjap etc. Of zelf een prutje maken met gehakt (weer lekker kruiden), verse groentes (veel champignons, maar vind ik zelf lekker) en een pakje tomato frito erdoor als saus en eventueel een beetje room of boursin erdoor. Ook jammie. Ontbijtspek uitbakken, knoflook erbij, champignons erbij, kort gekookte broccoli in kleine stukjes erbij. Alles even kort bakken en husselen. Dan een saus maken van room (kookroom bijvoorbeeld) en dan verschillende kazen erdoor. Ik doe altijd een pakje smeerkaas, wat geraspte belegen kaas en een stukje gorogonzola. Die laatste mag sowieso niet ontbreken want dat geeft een heerlijke smaak! Jummie, love spaghetti Vanavond eten we de spinazie variant
courgette in blokjes, champignons in plakjes, dit bakken met spek of blokjes ham, potje boursin cuisine er door.. Of champignonsaus.. HeerlijK!! Lekkere frisse salade er bij!
ik doe ; uitjes bakken Verse ontvelde tomaten erbij Knoflook Champignons Paprika Dan gehakt erbij. Dit even lekker laten bakken. Dan gezeefde tomaten erbij en een kleine blikje tomatenpuree. Dit laten sudderen. Spaghetti koken met zout en na het afgieten klontje boter erdoor. Vaak eet ik het pas de 2e dag. Dan zijn de smaken veel lekkerder.
spaghetti met gehakt,pesto en rucola en dan met geraspte kaas gehakt bakken, pesto erdoor en dan de rucola fijn snijden en ook er door. ff laten pruttelen en klaar.
Ik heb van het weekend gemaakt: Gebakken kipfiletblokjes met champignons en boursin cuisin met kruiden, hiernaast de gekookte spaghetti en een salade. Wij vonden het heerlijk.
Spaghetti met tonijn. Spaghetti koken, blikje tonijn mengen met creme fraiche, peper, zout, thijm en oude kaas. Over het spaghetti mengsel, klaar. Ideaal als je heel snel een maaltijd op tafel wil hebben.
Ik gebruik spaghettini, vind ik makkelijk. Ik doe gehakt rullen en kruiden met gehakt kruiden en knoflook, of knoflook poeder. Ook nog wat chilipoeder voor extra pit. Dan ui en paprika erbij. Pasta koken. Als het gehakt-groente mengsel goed is doe ik er passata bij (pakje gezeefde tomaten) en een blikje tomatenpuree. Een knijp chilisaus en een paar theelepels sambal (wij zijn pittige eters). Dan nog wat knoflook en wat basilicum. Het geheel lekker even kwartiertje pruttelen en lekker intrekken. Dan de spaghettini erdoor en eten maar.
heel simpel met pesto is. Verse pesto (we hebben hier een italiaans kraampje.) pijnboompitten erbij. 4 seizoenen peper. en truffelolie. Verse parmezaan. Genieten maar!!!
voor 2 personen en 1 kind: 250gr gehakt 400gr spaghetti/macaroni groenten spaghetti 1 ui 2 teentjes knoflook 1 blik gepelde tomaten (in stukjes) 1 blikje tomatenpuree italiaanse kruiden peper peterselie olijfolie spaghetti koken volgens aanwijzing Gehakt rullen in olijfolie peper erop gehakt uitje erbij knoflookteentjes uitpersen erboven groenten even laten meebakken gepelde tomaten en tomatenpuree erbij even laten sudderen italiaanse kruiden erbij peterselie erboven op net voor opdienen. wat gruyere (Gemalen kaas) erover strooien op het bord. Smakelijk!
Ik doe meestal rundergehakt met gewone bolognesesaus, uitje en paprika, blikje tomatenpuree en geraspte kaas erbovenop. Vaak doe ik er een salade bij voor de extra groente (sla, komkommer, augurk, eitje, lenteuit en soms blokjes kaas erdoor)
heb vorige week tagliatelle gemaakt met tomatensaus met creme fraiche, en daaronder nog biefreepjes, was echt heerlijk.
Een héél simpel pastagerecht is: Spaghetti met spinazie, geraspte kaas erover heen, stukje vlees ernaast en klaar Ook een simpel gerecht is: Spaghetti, spinazie, bakje roomkaas, halve cherrytomaatjes en pijnboompitten Mijn lievelingsspaghettigerecht: 1 bakje ricottakaas + een half (of klein) bakje creme fraiche. 2 blokjes kippenboullion er door heen brokkelen een snufje nootmuskaat, twee snufjes kaneel Saus over de spaghetti heen gieten Pijnboompitten bakken, over de spaghetti met saus heen doen En daarna nog wat peterselie en klaar Spaghetti bolognese maak ik met (7) tomaten die ik eerst kapot kook en daarna pureren, daarna op smaak brengen met italiaanse kruiden en basilicum. Koekenpan met olie en 2 teentjes gepureerde knoflook, gehakt rullen, 2 uitjes snijden en meebakken met het gehakt. Gehakt en ui door saus roeren en klaar Ik hou van spaghetti, eet denk ik 2 keer per week spaghetti, heb dus ook al aardig wat uitgeprobeerd.
Ik maak spaghettisaus door een blik gepelde tomaten te pureren en er 2 kleine blikjes tomatenpuree doorheen te doen. Kruiden met een paar druppeltjes Worchestershiresauce, peper, zout, oregano (twee eetlepels), basilicum (een eetlepel), bieslook (twee eetlepels). De knoflook (2 flinke tenen) fruit ik mee met het gehakt, evenals een uitje en vaak ook champignons. Je kunt de saus ook nog opleuken door er vanalles doorheen te doen van groenten tot een flinke dot pesto.
Oh mag ik alsjeblieft bij je komen wonen mijn vriend eet niet graag spaghetti. nu maak ik het 1 keer in de 2 weken klaar onder het mom 'Tim moet alles leren eten'
Dit is echt super lekker. Nog eentje: Champignons Blaadjes spinazie ( 300 gram) Zalmmoten ( 2 stuks) 75 ml crème fraîche Spagetti of andere pasta Champignons bakken in olijfolie en bakboter Bak de zalmmoten mee. Langzaam op laag vuur. Als die gaar zijn de spinazie erbij. Pasta koken en afgieten. crème fraîche erdoor en daarna het champignon, zalm en spinazie mengsel.
vandaag gemaakt; Spaghetti met zalm, spinazie en ei. Spaghetti/tagliatelle koken Spinazie koken Pasta in ovenschaal doen, spinazie eroverheen, zalmsnippers eroverheen, dan een ei breken en dat eroverheen gieten en dan 10 min op 200 graden in de oven.