Heb net weer een bestelling binnen ook met poeder dus ga kijken hoe dat eruit gaat zien. Ga nu taart maken voor mijn schoonzus.
Ik mix altijd eerst de eieren door elkaar.. En daarna voeg ik het water en de mix toe en doe dit nog op hoogste stand 10 min. Wordt goed hoog, vind ik..
mmm dan weet ik niet wat ik verkeerd doe...baal er wel van! Ik zou a.s.maandag een workshop puzzelen hebben. Bellen ze net dat deze niet door gaat....shit!! Ik wil zo graag voo 19 dec de kindertaartjes voor mijn tweeling kunnen maken. Mamak, ik bestel eventjes niks.....maar hou je site zeker in de gaten! Ziet er mooi uit! xx
Bij mij worden ze ook hoog! 12 cm heb ik niet qua hoeveelheid, maar als ik beslag over heb, een restje dus, dan doe ik dat in zo'n kleine. Ik weeg het dus niet speciaal af. Als je kijkt op mijn site zie je de hoogtes bij de stapeltaarten.
ik gebruik voor 20 cm meer: 260 gr mix, 4 eieren en 26 ml water. Als ik 200 gr mix doe en 3 eieren komt de biscuit niet tot de rand. Bij jou wel?
Meiden het ligt er ook aan welke maat ei je gebruikt . Moscovies is ook nog luchtiger en vind ik lekkerder en je hebt er 6 gr per eenheid minder van nodig.
Hij komt bij mij tot aan de rand ( de hoge wilton bakpannen) Wil je nog hoger dan wel meer biscuitmix e.d. en de randen verhogen.
Nee hoor!! ik moet altijd 2 dagen wachten omdat jullie ING hebben en ik een andere bank...Vindt dat wel jammer want jullie hebben verder goede service. Ik heb het nog nooit de dag erna gehad
Ik doe trouwens altijd 270 gram mix en weeg mn eieren gewoon af. Ik heb een mooi schema van Sonja gehad... Zo ga nu beginnen aan mn eerste stapeltaartje, vindt het wel spannend!!
iemand die mijn kan helpen. Ik heb eindelijk me mega goede oven. Ik heb bescuit beslag. Ik moet fondant kopen maar waar is het het beste en goedkoop? Aan me botercreme kom ik wel want die maak ik zelf. Heeft er iemand met een bescuit recept zonder ei die lekker is??