ik deel je mening hoor ik heb 11 grote van 50 cm en 12 kleintjes van 22 cm ook heb ik voor iedereen een non stick bord van 60 cm.
hier ook iemand die speciaal een roller aangeschaft voor taarten te maken en ik moet zeggen dat het de investering waard is even wat anders heeft iemand een lekker eceptje voor witte choclademousse de dochter van mijn vriendin zou dit graag hebben voor haar verjaardagstaart maar ik heb dit nog nooit gemaakt (ja 1 keer zo een kant en klaar poeder maar dat is echt niet te eten) nu wil ik het toch eens geprobeert hebben vooraleer ik eind december de taart maak
ja maar we hebben het toch over iemand die begin spulletjes wil aanschaffen? Tuurlijk, als je workshops geeft moet je niet met pvcbuizen aankomen, dat is niet echt proffesioneel, maar als je een keer een taart gaat maken kan dat best. Sonja, het lijkt me idd een beetje raar dat als ik een workshop bij je kom doen, moet uitrollen met een pvc buis, daar ben ik het 100% mee eens.
toen ik net begon heb ik er een van 35 cm gekocht en een van 15 cm. Maar er zijn er genoeg die prof workshops geven en echt nog met pvc werken
hm, dat vind ik raar. Ik vind, dat als je workshops geeft, wel met echt materiaal moet werken. Wat je thuis in je keukentje doet voor een taart van jezelf moet je zelf weten
Dat is wel echt heeeel erg!! Trouwens zo'n roller hoeft toch niet alleen handig te zijn voor mptaarten, je kan er ook bijv deeg voor een appeltaart mooi mee rollen ik noem maar wat.. Mijn eerste stapeltaart is niet mooi geworden ik baal heel erg. Gelukkig is hij 'maar' voor mn vader. Ik hoop dat hij wel lekker smaakt... Fondant is niet mijn ding om mee te werken of ik moet iets niet goed gedaan hebben maar het scheurt echt snel...
Weet iemand welke dust er wordt gebruikt voor de haartjes van de mold-baby?? Heb voor dit weekend 2 bestellingen staan, geboortetaart, 1 sarahtaart en maak nog een taartje voor onszelf voor sinterklaas. Druk !!
rianne, dan heb jij aardig wat te doen Mijn sinterklaastaart voor dit weekend heb ik in de vriezer staan. Ik had geen tijd om voor het weekend er 1 te maken. Geen idee welke dust je daarvoor gebruikt. Gewoon bruin?
Oh dat is ook handig. Ik heb dat nog niet aangedurfd, een hele taart in de vriezer. Ja maar er zijn verschillende kleuren bruin.. zit te denken aan milk brown uit de webshop van Sonja.
wat is er niet goed gegaan dan verder? Welke fondant heb je gebruikt? Heb je het niet te dun gemaakt? Wat veel mensen doen is dat ze met het glad strijken teveel naar beneden trekken en dan word hij steeds dunnen en krijg je scheuren.
Rianne ze kunnen goed in de vriezer hoor. 24 uur van te voren in een doos in de koelkast 1 uur voor het snijden er uit en je proeft geen verschil. Soms is hij nog lekkerder.