De Taartdozen deel 2

Discussion in 'Algemene clubs' started by Natasja, Jul 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    bij de makro zijn alle wilton producten vanaf morgen 2e voor de halve prijs
     
  2. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    Oct 26, 2006
    3,346
    0
    0
    zuid holland
    ik deel je mening hoor ik heb 11 grote van 50 cm en 12 kleintjes van 22 cm ook heb ik voor iedereen een non stick bord van 60 cm.
     
  3. zuurtje

    zuurtje VIP lid

    May 11, 2007
    19,073
    305
    83
    Female
    Limburg (B)
    hier ook iemand die speciaal een roller aangeschaft voor taarten te maken en ik moet zeggen dat het de investering waard is


    even wat anders


    heeft iemand een lekker eceptje voor witte choclademousse

    de dochter van mijn vriendin zou dit graag hebben voor haar verjaardagstaart maar ik heb dit nog nooit gemaakt (ja 1 keer zo een kant en klaar poeder maar dat is echt niet te eten)

    nu wil ik het toch eens geprobeert hebben vooraleer ik eind december de taart maak
     
  4. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    ja maar we hebben het toch over iemand die begin spulletjes wil aanschaffen?
    Tuurlijk, als je workshops geeft moet je niet met pvcbuizen aankomen, dat is niet echt proffesioneel, maar als je een keer een taart gaat maken kan dat best.

    Sonja, het lijkt me idd een beetje raar dat als ik een workshop bij je kom doen, moet uitrollen met een pvc buis, daar ben ik het 100% mee eens.
     
  5. Vincel

    Vincel Niet meer actief

    Deze geef ik als workshop in dummiemodel, maar wil hem wel eens echt aansnijden:D
     
  6. zuurtje

    zuurtje VIP lid

    May 11, 2007
    19,073
    305
    83
    Female
    Limburg (B)
    mooi

    is dat dezelfde vorm als van een barbie

    lijkt me anders wel wat voor met de feestdagen te maken
     
  7. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    hij is mooi,
    je site doet het niet, ik kan alleen opde homepage komen.
     
  8. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    oh nu doet hij het wel :D
     
  9. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    Oct 26, 2006
    3,346
    0
    0
    zuid holland
    toen ik net begon heb ik er een van 35 cm gekocht en een van 15 cm.

    Maar er zijn er genoeg die prof workshops geven en echt nog met pvc werken;)
     
  10. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    hm, dat vind ik raar. Ik vind, dat als je workshops geeft, wel met echt materiaal moet werken.
    Wat je thuis in je keukentje doet voor een taart van jezelf moet je zelf weten :D
     
  11. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    Sep 16, 2008
    16,607
    7
    38
    Mars
    Dat is wel echt heeeel erg!!

    Trouwens zo'n roller hoeft toch niet alleen handig te zijn voor mptaarten, je kan er ook bijv deeg voor een appeltaart mooi mee rollen;) ik noem maar wat..

    Mijn eerste stapeltaart is niet mooi geworden:( ik baal heel erg. Gelukkig is hij 'maar' voor mn vader. Ik hoop dat hij wel lekker smaakt...
    Fondant is niet mijn ding om mee te werken of ik moet iets niet goed gedaan hebben maar het scheurt echt snel...:(
     
  12. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    Oct 1, 2008
    7,728
    0
    0
    Weet iemand welke dust er wordt gebruikt voor de haartjes van de mold-baby??

    Heb voor dit weekend 2 bestellingen staan, geboortetaart, 1 sarahtaart en maak nog een taartje voor onszelf voor sinterklaas. Druk !!
     
  13. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    rianne, dan heb jij aardig wat te doen :D Mijn sinterklaastaart voor dit weekend heb ik in de vriezer staan. Ik had geen tijd om voor het weekend er 1 te maken.

    Geen idee welke dust je daarvoor gebruikt. Gewoon bruin?
     
  14. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    Oct 1, 2008
    7,728
    0
    0
    Oh dat is ook handig. Ik heb dat nog niet aangedurfd, een hele taart in de vriezer.

    Ja maar er zijn verschillende kleuren bruin.. zit te denken aan milk brown uit de webshop van Sonja.
     
  15. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    Oct 26, 2006
    3,346
    0
    0
    zuid holland
    Deze gebruiken wij vaak Milk
     
  16. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    Oct 26, 2006
    3,346
    0
    0
    zuid holland
    wat is er niet goed gegaan dan verder?
    Welke fondant heb je gebruikt?
    Heb je het niet te dun gemaakt?
    Wat veel mensen doen is dat ze met het glad strijken teveel naar beneden trekken en dan word hij steeds dunnen en krijg je scheuren.
     
  17. sonjaw

    sonjaw Fanatiek lid

    Oct 26, 2006
    3,346
    0
    0
    zuid holland
    Rianne ze kunnen goed in de vriezer hoor. 24 uur van te voren in een doos in de koelkast 1 uur voor het snijden er uit en je proeft geen verschil. Soms is hij nog lekkerder.
     
  18. zuurtje

    zuurtje VIP lid

    May 11, 2007
    19,073
    305
    83
    Female
    Limburg (B)
    echt niemand die een lekker receptje heeft voor mij
     
  19. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    gaat prima hoor, een taart uit de vriezer.
    24 uur van te voren uit de vriezer inde koelkast.
     
  20. Adnalie

    Adnalie VIP lid

    Jul 24, 2008
    11,311
    0
    36
    sorry zuurtje, heb je op op DLT gekeken?

    aaliyah, wat is er fout gegaan? Heb je een foto?
     

Share This Page