wie weet of je dan de pasta voor moet koken? of dat de pasta er al meteen bij kan? heb nog nooit zo'n schotel gemaakt en wilde het vanavond maken, maar loop daar nu dus tegenaan.. iemand ervaring?
ligt eraan met wat voor saus je het gaat doen, lijkt mij! Ik denk dat het meestal met rauwe pasta gaat.... ik maak wel eens een pasta ovenschotel met zo zakje van knor ofzo, dat gaat dan met penne, die er rauw in moeten..... kost je zo'n 45 min tot een uur en dan zijn ze gaar! Ben nu wel benieuwd naar je saus!!
ja is zo'n zakje van de knorr . ovenschotel met zalm en pasta . zal wel een soort van dille saus ofzo zijn . maar omdat op het pakje (ongekookte) pasta stond.. weet ik niet of ik de pasta wel voor mag koken of niet..
haha, dan gaat het ws om hetzelfde zakje..... witte saus volgens mij! daar moet je inderdaad ongekookte pasta bij doen!! Even goed opletten dat ze goed onder de saus staan..... dat wat er bovenuit blijft steken blijft hard, dus ik roer er af en toe in in de tussentijd! Ik hoop dat het goed komt en dat het smaakt!!
nou ik heb 3 kwart weg gegooid omdat het gewoonweg niet te eten was! heb het uit eindelijk meer als 3 kwartier in de over gehad op 180 graden. kwam er lauw uit! de pasta nog hard, gewoonweg niet te vreten! Op het zakje staat 25-30 minuten bij 180 graden, nou zelfs na 3 kwartier is het niet te eten! echt een afrader! voor mij niet nog eens!
ik had een andere pasta ovenschotel en die was echt lekker! Je had ze vroeger met tomaat en boontjes: Gehakt rullen, boontjes kort koken en daarna bij de gehakt voegen, macaroni 5 minuten mee wokken (zonder voor te koken) en daarna alles in een ovenschaal. Plakjes tomaat erover, saus erover gieten en kaas erop. En dan in de oven. (maar volgens mij hebben ze deze uit het assortiment gehaald)
nou hier dus niet . Had er zo'n zin in! heb precies gedaan hoe het op het pakje stond... maar helaas het heeft niet zo mogen zijn . Weet dat ik dat dus niet meer doe. Als ik iets van pasta wil eten wordt het gewoon gekookt