even een vraagje, ik krijg hem nooit echt lekker. Hoe maken jullie lekkere aardappelpuree. Ik wil geen zout toevoegen eigenlijk.
Ik gebruik gewoon de pakjes maggi a la minute Die vinden wij heerlijk! Maar je bedoelt vast verse, en daar kan ik je niet mee helpen want die van mij wordt altijd heel vies!
aardappelen stampen, wat melk, eierdooier, nootmuskaat, klontje boter en peper erbij! Soms ook nog italiaanse kruiden, valt te zien met wat we hem combineren
Toevallig net gemaakt. Aardappelen, klontje boter, warme melk en wat kookroom light. Wij vinden hem zonder kruiden of iets dergelijks zo erg lekker.
Ook ik net gemaakt, aardappelen, melk klontje roomboter en wat nootmuskaat eerst stamepen en dan even spatelen
Aardappelen wassen, niet schillen koken intussen een beetje knoflook fruiten flinke klont roomboter erbij boerenlandmelk erdoor Bieslook en peper toevoegen en stampen maar!
Onlangs op tv gezien: puree maken, trostomaatjes & rucolasla in de pan wat aanbakken, geraspte kaas erbij en mengen. Eventueel in de oven met een scheutje room erover en parmezaanschilfers. Leek me héérlijk!
aardappelen stampen melk erdoor heen nootmuskaat erdoor heen Kaasblokjes er door hutselen In een ovenschaal doen, paneermiddel erover heen doen, klontje boter erboven en even in de oven op grilstand!
dat zijn al echt lekkere ideeen, ik kom daar dus nooit op he?? Fiene, haal jij de schil er dan helemaal niet af??? Stamp je die gewoon mee?? Hoeveel melk pakken jullie voor zeg maar 500 gram aardappelen??
Ja ik stamp de schillen gewoon mee. Moet ook zeggen dat ik mijn gekookte aardappels ook altijd met schil eet hoor. En hoeveel melk? pfoeh dat durf ik eigenlijk niet te zeggen, ik giet er beetje bij beetje bij net zolang tot het voor mij de goede structuur heeft. Liever meer boter trouwens dan meer melk, maar das persoonlijk. Wat ook lekker is is kruidenboter ipv gewone boter en kleine stukjes uitgebakken spek erdoor heen mengen.
Idd: aardappelen, kneep boter (gebruik vloeibare boter) en dan steeds een scheutje melk tot 'ie goed van structuur is. Ik doe er altijd peper door heen. Ook lekker, als je het bijvoorbeeld eet bij varkensvlees of andijviestamppot: appel meekoken en erdoorheen (lekker friszurig). In de zomer: de gekookte aardappelen mengen met (magere) roomkaas, bieslook of peterselie en weer een beetje peper. Oh en ik weet niet hoe erg je anti-zout bent maar in de meeste boter zit natuurlijk zout toegevoegd, dus even opletten!