dat is voor mij weer meer te doen , als het uiteindelijk toch zwolle wordt ben ik bang dat ik verstek laat gaan
whahaha, volgens mij is Joost stikmoe! ligt languit op de grond met zijn duim in zijn mond Tom & Jerry te kijken. (lag gisteravond ook al om 18..45 uur in bed, omdat ie zo moe was.)
hmm de accu is bijna leeg en volgens mij wordt finn weer wakker, eens kijken of ie nu wel wat wil drinken. Hij heeft vandaag net 120 cc op volgens mij.. en mika straks ook even wegen want volgens mij is die ook wel een paar kilo kwijt
Eerst maar eens kijken wat KK en Chris kunnen en willen en of ik überhaupt een reactie krijg. Ik vind toch (maar misschien vind ik wel teveel) dat je binnen 24 uur een reactie kunt geven dat het iig gelezen is. Nu hebben we eindelijk een datum en laten de taartmensen het afweten.
dat vind ik zoizo, als je een bedrijf hebt vind ik het streven om binnen max 48 uur een bericht terug te sturen! al is het maar van ik heb het gelezen ik ga zo nodig kijken of ik het in de agenda in kan passen en laat u binnen 1 week meer weten ofzo..
Ligt er een beetje aan... Om een taart te bekleden: 250 gr boter en 500 gr poedersuiker mengen met een 2 eetlepels water en eventueel wat vanille extract. Dat mixen dat een glad mengsel. Daarna rondom je taart smeren en even een half uurtje in de koelkast zetten. Daarna kun je taart bekleden. Botercreme die je overhoudt kan je invriezen. Voor cupcakes: 125 gr boter en 250-300 gr poedersuiker mengen met 1-2 eetlepels water (en wat vanille extract of een ander extract eventueel). Ook even in de koelkast en met een spuitzak aanbrengen. (maar op deleukstetaarten.nl vind je volgens mij ook recepten voor botercreme )
Ik denk het, want als ie tussen de middag thuis komt is ie ook effe stikvervelend en moet ie eventjes op de gang.....niet echt gezellig dus....
Ik ga cupcakeijsjes voor Maarit maken om op school uit te delen als ze in april jarig is. View attachment 128875
Dan moet ik alleen wel van die spuitzakken en mondjes hebben anders krijg ik dat er niet op volgens mij. Of hebben jullie daar nog een tip voor?
alleen die kersttaart staat op mijn hyves en verder niet oh ja en die eerste met dat rode fondant en bloemejes enzo