Ja...echt helemaal....en zo diep mogelijk. Als wij naar bed gaan leg ik haar steeds weer met haar hoofd boven het dekbed, maar binnen 10 sec trekt ze dekbed over haar hoofd
@Ramoontje, ik gebruik nu pure chocolade met 200ml room en vanille extract.. Ben benieuwd hoe dat gaat smaken
Ik had ze gebakken met cakemix van de C1000 en die moesten 14 minuten op 190 graden. Wat een verschil tussen alle recepten he
Ja, dat vond ik ook wel een nadeel. Had al bedacht dat ze daar ook maar een standaard bij moesten maken
Hmmm...wij hebben van het weekend genoeg te snoepen Ik had bedacht om de helft van de CC's in te vriezen, maar bedacht me vanacht opeens dat dat niet kan met die botercreme-toef er al op. En nu kregen we vanmorgen kraambezoek en die vriendin had ook een geboortetaart voor ons gemaakt. Afgewerkt met lange vingers, dus ja, dat is ook geen succes in de vriezer. Denk dat ik nu voor schoonzus/zwager maar wat extra's CC's meeneem. En mijn schoonouders komen vanavond daar ook, dus misschien krijgen die ook nog wel een portie Anders komen mn laatste 5 kilo's er nooit meer af
ik maak 'm zelf, maar heb nu gebruikt: (voor 18 cc's) * 250 gram boter * 250 gram poedersuiker * 2 eetlepels heet water * en chocolade ging erg goed moet ik zeggen!
ik heb nu dus gedaan 160 graden en dan in totaal 35 min, waarvan 25 min onderin de oven en 10 minuten halverwegen (voor 't kleurtje )
Mijn andere zak die kan ik in een bewaarbus hangen en dan de rand zeg maar omvouwen.....dan heb ik 2 handen vrij ... maar die wat ik nu gebruikt heb (vanwege het mondstuk) is dus een stuk smaller (maar eens proberen of dat mondstuk ook op die andere zak past...) whahaha, wat een laatste zin
Als je die toef met slagroom maakt, blijft 'ie dan wel staan. Of doe je dat dan door de botercreme heen
Volgens mij kunnen je cc's wel in de vriezer hoor, botercreme die je over hebt kun je ook invriezen...
Ja dat dacht ik eerst ook, maar botercreme die is ingevroren moet je eerst weer opnieuw mixen omdat het gaat schiften... en ja...dat is niet mijn bedoeling