Perfect gevuld ei!

Discussie in 'De lounge' gestart door Minny, 5 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    Ik ben op zoek naar het perfecte gevulde ei!
    Had er zelf laatst een paar gemaakt, maar vond de vulling niet goed genoeg.

    Hoe maken jullie de vulling?
     
  2. cindybaby71

    cindybaby71 Niet meer actief

    eigeel prakken met een beetje mayo zout en peper,ineen spuitzak weer in het ei spuiten en een beetje paprikapoeder erop!
     
  3. janna76

    janna76 Fanatiek lid

    8 nov 2008
    1.412
    0
    0
    huis mamma en boerin
    drenthe
    eigeel prakken, majo, zout, peper, en een beetje groninger mosterd er door.
     
  4. Esmaralda

    Esmaralda Fanatiek lid

    8 nov 2009
    4.023
    10
    38
    Vrouw
    Somewhere
    Of wat Kerrie erdoor is ook heerlijk!
     
  5. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    ik had ze zelf gemaakt met:

    fritessaus, curry, paprikapoeder, zout en peper

    maar vond m heel flauw van smaak!
     
  6. cindybaby71

    cindybaby71 Niet meer actief


    fritessaus smaakt ook niet,als moet je echt wel de calve hebben;)
     
  7. janna76

    janna76 Fanatiek lid

    8 nov 2008
    1.412
    0
    0
    huis mamma en boerin
    drenthe
    Trust mie. Groninger mosterd geeft echt overal een pittige smaak aan. Maar die tip van kerrie is ook heel goed. Dat is ook erg lekker.
     
  8. Nijn84

    Nijn84 Fanatiek lid

    18 mrt 2009
    1.795
    1
    0
    Grunn!
    Ik doe het hier altijd met eigeel mayo, curry, mosterdsaus en gemalen peper (uit de pepermolen) Dan er een glad papje van maken met de keukenmachine en terug in het ei met de spuitzak.

    Heb een keer met een verjaardag hapjes besteld. Kreeg allemaal telleurgesteld bezoek die zich hadden verheugd om mijn zelf gemaakt eieren. Ze vallen hier dus in de smaak op die manier!
     
  9. Rica

    Rica VIP lid

    16 mei 2008
    7.521
    105
    63
    Vrouw
    Mama en meer
    Boven de ijssel
    eigeel prakken, beetje boter, maggi druppeltjes, mayo , beeetje curry, klein uitje, beetje melk zodat het niet te hard wordt en lekker romig blijft. beetje zout en er boven op wat paprika poeder gestrooid. het is ook lekker met kerriepoeder.

    wat ook heeeerlijk is, met tonijn erdoor!! (dan geen paprika/kerrie poeder ;))
     
  10. vonnie73

    vonnie73 Fanatiek lid

    22 aug 2008
    1.898
    0
    36
    in un schwon huiske
    De tip: op smaak brengen met Maggi (vloeibare vorm), heeeeerlijk.
     
  11. cindybaby71

    cindybaby71 Niet meer actief

    ja dit kan ook i.p.v melk een beetje room :D heerlijk krijg er honger van ;)
     
  12. Nessy

    Nessy Fanatiek lid

    27 feb 2008
    2.309
    0
    36
    Verzorgende-C maar nu huismama
    Duitsland
    Mijn man (kok) doet in de keukenmachine eigeel,
    zout,peper(wit),mayo en heel fijn geraspte jong
    belegen kaas.Dan spuit hij het eimengsel op en
    garneerd hij het met een klein toefje peterselie.

    Soms doet hij er een beetje mosterd bij of sambal.
    Maar piri piri,madame jeanet,uitje zijn ook lekker.
    Sommige mensen vinden tonijn,krab,vis of hammousse
    ook lekker in het eigeel mengsel.
    Ik zelf vind het ei-kaas mengsel het lekkerst.:)
     
  13. lea

    lea Fanatiek lid

    zilveruitjes fijnhakken en erdoor doen vinden wij altijd lekker!:D
     
  14. noukie89

    noukie89 Niet meer actief

    mayo curry en veder met peper en zout op smaak brengen
    dat moest ik altijd doen in het hotel waar ik werkte en ze waren heerlijk
     
  15. allwoman

    allwoman VIP lid

    29 jan 2008
    5.589
    0
    0
    bezig bijtje
    de basis met kerrie is idd erg lekker.
    of met een beetje ketjap erdoor.
    garneren met een kappertje en stukje ansjovis ook lekker!
     
  16. 1234

    1234 Niet meer actief

    Heel simpel maar o zo lekker!

    Meng het eigeel naar smaak met sandwichspread (naturel), doe het met een spuitzak in een ei en je hebt een heerlijk gevuld eitje.
     
  17. Lola86

    Lola86 Fanatiek lid

    12 jan 2010
    1.660
    0
    0
    Een theelepeltje boulion poeder als smaakmaker erbij in is ook erg lekker
     
  18. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    wat veel tips! tnx.

    moet ik ze nu allemaal proberen?????
     
  19. Heart

    Heart Fanatiek lid

    28 jan 2008
    1.572
    0
    0
    Limburg
    Thanks voor dit topic!

    *gaat NU naar de winkel, eieren en vulling halen*

    Dat gaan héél veel gevulde eieren worden!:D
     
  20. tulip

    tulip Niet meer actief

    ik denk dat het probleem is dat je fritessaus gebruikt hebt i.p.v. mayo, dat is idd niet lekker.

    Ik doe mayo, peper en zout een gesnipperd uitje erdoor,hmmmm.
     

Deel Deze Pagina