ben benieuwd of jullie de aardappels weleens in de magnetron koken? Is het sneller dan in de pan en hoe doe je het? Wel of geen water, gaatjes prikken, afdekken.. etc.etc. groetjes, Brigitte
hoi, ja hoor ik kook wel eens aardappels in de magnetron. in een plastic bak of een bord, beetje water eronder ( een paar lepels) even afdekken met magnetronfolie (met gaatjes erin). ongeveer een minuut of 8 op 700 watt. zijn ze niet gaar, nog even iets langer. succes er mee!
ja. Ik snij de aardappels in 4 of 8 stukken, ligt er aan of het grote of kleine aardappels zijn. Een laag van 2 vingers olijfolie en 2 vingers water (hm dat klinkt stom...) in de ovenschaal, deksel erop en dan een kwartiertje in de magnetron geloof ik. Best lekker en gezond!
Ik heb de aardappels zo nog nooit gekookt in de magnetron. Ik heb laatst wel aardappels met de karbonade van maggi in de oven gehad en ik vond ze niet lekker.
Dat lees je vaker ja, ik ga het ook niet proberen. Maar ik ga vanavond wel eens proberen om aardappels in de magnetron klaar te maken!
hmmmmmmmm, eigenlijk duurt het dus net zo lang als in de pan? denk dat ik het dan gewoon in de pan blijf doen
ja of ze poffen in de magnetron(bijna zelfde effect als gekookt) gewassen aardappel(met schil) in folie, 5 minuten voor kleine aardappel, erg lekker, eventueel met kruidenboter, wat dan weer minder gezond is.
hihi leuk berichtje, ik kook inderdaad ook weleens aardappels in de magenetron in het mega handige rode pannetje van tupperware, ideaal. 5 minuutjes met aanhangend water en klaar is kees