hahahaha, dat komt door die heerlijke gerechten van eylem, mijn buik knort ook echt niet normaal terwijl ik toch echt ontbeten heb maar het klinkt zo lekker en heb zelfs het idee dat ik de geur ruik
Oh dat is jammer zeg! Lust hij ook geen witte kaas? De salades die ik vanavond maak zijn zonder kaas hoor dus als je wil kan ik je die wel geven. Wat goed dat je weer gestopt bent! En 1 sigaret is ook bijna geen. Ik moet zometeen nog wat boodschappen halen, maar het is echt vies weer, zo'n harde wind! zit te twijfelen of ik even de auto pak want ik doe Irem echt geen plezier denk ik met een wandelingetje....maar ja even wat frisse lucht is ook niet slecht natuurlijk.
Goedemorgen dames, wel eenstukje bij gelezen maar weet het niet meer sorry hier goede nacht gehad, gisteren tot 22.00uur visite gehad, ze hadden het jochie van 1 ook mee en die zat tot 22.00 op :O ze legde hem om half 7 in het campingbedje lag hij te gillen tot half 8 haalt ze hm er uit tot 22.00 en toen moesten ze nog een half uur naar huis :0 wooowww dat vond ik echt sneu.,. en dat jochie maar huilen dt hij zo moe was.. maar goed het was wel gezellig.. vandaag maar dagje binnen t is zulk bagger weer buiten..
haha, sorry Mermaid ik zat gisteren in de Allerhande te bladeren en ze hebben nu supergrote chocolate chip cookies met witte en melkchocolade, en er is nu ook fudge met chocola....dat lijkt me wel iets voor je snack-attack. Alleen heb je dat natuurlijk niet in huis
Helaas pindakaas maar hij heeft niets te klagen hoor maar goed hij heeft 20 jaar het eten van zijn moeder gegeten natuurlijk en daarna heeft hij een tijd veel bij zijn zus gewoond, dus hij is redelijk verwend wat dat betreft . Maar omdat ik de eerste jaren dat hij hier was bijna geen Turks kon koken, is hij het weer ontwend dus nu geniet hij er vast extra van
Ja, ik heb ook gewoon ontbeten, met 2 bruine boterhammen nog wel, da's zelfs meer dan ik normaal eet met het ontbijt... Nou, ik ga eerst maar eens even mijn lenzen aan doen en me toch aankleden, kan ik ondertussen wat nadenken over wat ik zal eten...
heb geen flauw idee, hier eet ik dus wel kaas maar niet overdreven veel ofzo en om nou speciaal witte kaas te halen zodat ie kan proeven is ook wat... maar het gaat meer om de structuur van kaas want de smaak proeft ie niet natuurlijk maar de structuur is raar in zijn mond net als dat pasta 1 bonk meel is zeg maar.. als ze zonder kaas zijn wil ik ze wel hebben kan ik ook weer eens kokkerellen en vroeg me van de week al af wanneer je ging reageren op het topic van baklava hahaha heb ze stiekum allemaal opgeslagen
baklava wil ik ook nog steeds een keer zelf proberen maar ik heb er geen geschikt bakblik voor Ik zal de recepten er zo opzetten maar hoor Irem die na een half uurtje blijkbaar alweer uitgeslapen is
@Surf oh als je nooit zon lange cylcus hebt is het wel spannend iets eerder dan gepland maar die ene maand maakt ook niks uit. @Eylem goed hoor dat je al 5 kilo kwijt bent. Vorig jaar wa sik ook op vakantie toen Noƫlle 4 maanden was en voelde me toen ook niet prettig eind april gaan we naar Center Parcs met 2 stelletjes 1 zwnager en 1 ook een kleintje van 1,5. Die met kindje is samen met mij aan de lijn want we wouden slank in bikini naar CP dus dat was een goede stok achter de deur Je recepten wil ik graag hebben maar als ik klein ben met lijnen anders moet ik het maken dus wordt vervolg. @Nonnie succes dan weer vandaag je kunt het hoor!
Hmmm...het is weer stil geloof ik [FONT=Verdana, sans-serif]Piyaz (witte bonen salade)[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]1 pot witte bonen[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]1 grote ui[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]1 grote tomaat[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]half bosje platte peterselie[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]1 ei[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]evt. 1 Turkse groene peper[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Bonen afgieten en naspoelen met water. In een vergiet laten uitlekken. Ei in 8 minuten hard koken en laten afkoelen.[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Vruchtvlees uit tomaat verwijderen en in hele kleine stukjes snijden. De ui doormidden snijden en vervolgens in dunne halve-maanplakjes, die weer uit elkaar halen. Peper snijden in kleine stukjes. Peterselieblaadjes grof hakken. Ei in acht partjes snijden.[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Bonen omroeren met een dressing van olijfolie, citroensap en zout en peper. Bonen op en schaal leggen. Tomaat, peper, ui, peterselie en ei er overheen verdelen.[/FONT]
Ben ik weer aangekleed en opgemaakt (nou ja, een klein beetje dan) en al. Douchen doe ik vanavond, kan ik gelijk mijn haren wassen. En ik ga denk ik maar een bakje vanille yoghurt met muesli eten...
[FONT=Verdana, sans-serif]Patlican salatasi (auberginesalade)[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif] 2 aubergines 1 tomaat 2 bosuitjes 1 Turkse groene peper (kun je ook vervangen door komkommer) half bosje platte peterselie citroen olijfolie zout De aubergines ontkronen (stukje laten zitten om vast te pakken), op verschillende plaatsen inprikken met een mes en op de gaspit roosteren tot ze zwartgeblakerd zijn en zacht (ongeveer 15 minuten). Af laten koelen, opensnijden en het vruchtvlees met een lepel eruit scheppen, fijnsnijden en meteen citroensap overheen sprenkelen (tegen het verkleuren). Tomaat, ui, peper fijnsnijden en mengen met de aubergines. Op smaak brengen met olijfolie, zout en citroensap en fijngesneden peterselie eroverheen strooien.[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif][/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif][/FONT]