Hoi dames, Even weer een vraagje! Wat kan ik beter gebruiken fondant of marsepein? Ga deze week aan de slag met een proeftaartje voor de verjaardag van Nijn
Dinges, ik werkte zelf altijd met marsepein, maar heb net 5 kilo bakels fondant gekocht, omdat ik dat zelf fijner vindt werken. Het is dus wat je zelf prettig vindt. Ook vind ik marsepein wat machtiger van smaak dan fondant. Succes met je taartje!
Ik werk met marsepein. Fondant is breekbaarder en dat werkt voor bekleden niet fijn vind ik. Ik doe marsepein wel altijd paar seconden in de magnetron zodat dit makelijkker kneed
Ja klopt fondant scheurt wel sneller, maar goed als je gewoon wat meer neemt hoef je het ook niet zo dun uit te rollen dan scheurt het ook weer minder snel
Laat het maar weten als je het door mij wil laten doen, je hebt zo te zien idd nog wel even de tijd. Heb eindelijk mijn puzzelplaatje af, ga nu het bescuit bakken en de botercreme maken en dan vanavond denk ik nog vullen en bekleden. Heb ook een sugergun gekocht vandaag, ben er zo blij mee en kreeg nog korting ook!
zijn er hier baksters uit limburg? en zo ja, waar haal jij je spullen? liggen momenteel met schip in maasbracht...
Cook & co zit daar ook in de buurt geloof ik die hebben ook wel wat dingetjes...niet veel maar toch iets Btw tip: bij AH zijn nu de paasbakvormen vor 50%... volgendjaar hier dus cake-eitjes haha
Hoe is het hier met iedereen? Ik heb het zo druk dat de pc vvaak uitblijft als ik thuis ben. Natas Tirza komt 24 juni voor de Shoe Crazy.