Oh sorrie dames ik vergeet helemaal de tijd erbij te zetten hoelang ze in de oven moeten. Tsja dat verschilt nogal per oven (een oude of nieuwe of het merk). Maar wat ik al zei, laat ze niet TE donker worden en niet te geel. Als ze nog erg bol staan dan zijn ze nog niet goed, dan is de binnenkant nog niet doorgegaard. Maar ze moeten zeker 25/30 minuten maar blijf er even bij vanaf 20 minuten, dan kun je het beter in de gaten houden.
@ Cindy, ja echt hoor. Je kan ze beter op lagere temperatuur wat langer bakken dan in één keer die oven op 220 te zetten !!
Ja 150, 160 kan ook hoor. Succes allemaal, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Wij noemen ze altijd "koekjes van Oma Rietje" omdat het recept van haar vandaan komt, echt mijn overgrootmoeder hihi
ik heb een magnetron oven ik kan niet door t raampje zien welke kleur ze hebben. dus vandaar dat ik een schatting aan tijd wel handig had gevonden. 10min-14 of zo edit: zie nu de tijd thx. ga m zeker een keer proberen. (was een stoute peuter aan t terecht wijzen en een bericht aan t tikken dus duurt t wat langer)
hoeft er helemaal geen zout doorheen? ik doe altijd een snufje zout erbij, anders zijn ze zo flauw?? ben benieuwd wat deze zo bijzonder maakt, misschien de combi van bloem en zelfrijzendbakmeel?