Nee, ik hoef dus geen recept..... ....Doe mij alleen de koekjes maar!!! (zo te zien zijn er genoeg die ze straks hebben gemaakt )
haha leuk al die reacties, ik hoop dat jullie ze net zo lekker vinden als wij Snufje zout is niet nodig maar zou vast wel kunnen !? Ben ik niet bekend mee. En nee echt basterdsuiker gebruiken hoor, dat is anders dan kristalsuiker. Misschien zou je ook wel een snufje kaneel door het beslag kunnen doen, heb ik ook nooit geprobeerd maar 'kan wel' haha. Misschien dat de eerste keer het kneden met de hand een beetje lastig is maar wees niet ongeduldig, het wordt echt een mooie smeuige bol en je voelt het precies wanneer het goed is. Als het kruimelig is of uit elkaar valt moet je nog even doorkneden
Hoihoi ik ga deze ook eens proberen, ik bak wel vaker en ook koekjes. Zout is niet nodig. Kristalsuiker kan ook maar is wat harder. Ik smeer altijd weel met ei in anders zijn ze zo bleek. Thanks voor het recept! Eens kijken wanneer ik tijd heb met een zieke smurf
Mmmhh, klinkt goed. En mijn meisje vind het leuk om koekjes te bakken (Lees: Deeg eten), dus dat ga ik binnenkort maar weer eens doen!
Wij vonden ze heerlijk! Wel een heel gekneed haha, maar ze proeven wat naar jodenkoeken. Echt erg geslaagd, bedankt TS!!!
Ik heb de ingredienten gekocht voor de koekjes en ga ze denk ik straks ff bakken. Maar even een vraagje voordat ik ze in de oven ga bakken: hoe voorkom ik dat ze niet keihard worden? Want dat gebeurd bij mij namelijk heel vaak en dan zijn ze lang zo lekker niet.
ik heb ze gemaakt! mijn nichtje was er vandaag, dacht meteen aan dit recept hihi. Vond ze lekker maar er mag van mij wel iets meer suiker in. Alhoewel, als je ze versiert zit er alweer meer zoet op natuurlijk. Verder waren ze erg lekker!!!!!!!!!!!!!!!
Dezen zijn juist nog wat zacht als je ze na ongeveer 25 minuten uit de oven haalt en worden dan langzaam hard. Het worden een soort van zandkoekjes, dus wel hard, maar kruimelig zeg maar.
lekkerrrr. ga het morgen proberen of vrijdag..dan krijg ik visite. Heb mijn meel vandaag opgemaakt toen ik poffertjes maakte. Zijn morgen de supermarkten open???
supermarkten zijn morgen gewoon open. Zover ik weet is het veelal de zorg (en misschien ambtenaren?) die vrij zijn op 5 mei.
Ok thanx! Nou inmiddels staan ze in de oven te bakken. Ik heb ze in leuke hardvormpjes gedaan. En ik ruik ze al vanuit de oven. Ik zal zo eens kijken of ze al bruin worden. En het deeg was ook erg lekker.