Er zijn vast meer die net als ik 1 x per week boodschappen doen en dan van te voren een weekmenu maken. ik probeer altijd wel te variëren met verschillende groenten en 1 a 2x per week vis. maar toch kom ik altijd wel op veel dezelfde dingen uit. Ons zoontje eet graag hollandse pot en niet zo graag rijst/bami. ook vind ik het belangrijk dat het niet te moeilijk te maken is. Dingen die we vaak eten zijn aardappels/spinazie/vlees, of bloemkool, prei, bietjes, wortels/doperwten. gebakken aardappels en sla, spaghetti bolognese. Welk gerecht komt bij jullie vaak terug? ben gewoon eens benieuwd!
elke week wel hutspot eigenlijk, ik ben er helemaal verslaafd aan. Raad eens wat we vandaag eten Verder ook wel of friet of gebakken aardappeltjes. We eten ook wel elke week pasta en rijst, maar wel steeds met iets anders erbij.
haha, aan hutspot verslaafd ja! dat eet ik eigenlijk alleen in de winter. wat eet je dan bij de pasta en rijst en vind je kindje dat ook lekker? doe je dan alles door elkaar heen of los?
wij eten vaker rijst dan aardappelen, groente is elke keer wel anders. en ik maak bijna elke dag wel iets van salade erbij.
Salade komt hier regelmatig op tafel...In de winter niet hoor, dan eet ik vaak zelfgemaakte (erwten)soep met iets erbij...Maar zodra de winter over is komen de salades hier op tafel. Heerlijk!
hmm, wat eet ik allemaal bij de rijst, even denken: - chicken tonight - gyros met paprika - hete kip - ik maak er ook nasi van - kip in het pannetje - kip ketjap - kip met peultjes, wortelen, tauge en perzik ja, veel kip Ons meisje eet alles mee, is net een kliko. Of ik het door elkaar doe ligt aan het recept. pasta: - verschillende groenten met zelfgemaakte pastasaus - spinazie fussili - lauwe pastasalade Als je recepten voor iets nodig hebt, hoor ik wel
Zomers zeker 1x in de week pastasalade, daar doe ik doorheen wat ik in huis heb. Spaghetti ook altijd goed hier. Worteltjes met krieltjes en stukje vis. Vaak ook wel een wereldgerecht van Knorr. Dat zijn de dingen die elke week wel terug komen.
Hier vind Emma zowel rijst als aardappelen lekker. Wat elke week wel langskomt is rijst met sate. Vinden we allemaal erg lekker
Maandag = pasta Dinsdag = burritos of tortilla's Woensdag = pizza Donderdag = soep met brood en salade Vrijdag = mie met groenten Zaterdag = visschotel met aardappelpuree en groente Zondag = rijst (meestal tikka massala) Opgesteld omdat ik anders nooit wist wat ik nu weer moest eten..
Ik ga de supermarkt in, neem groente (vers en blik), vlees (en als het op is, ook vissticks), 2x aardappelschijfjes en iets voor pasta mee en ik zie wel wanneer we wat eten. Heb ik zin om roerbakmie te eten maar heb ik het niet in huis, haal ik alsnog de boodschappen daarvoor. Maar een vast menu, nee...
Ik bepaal het eigenlijk ook per dag... Spaghetti / lasagne is hier heel populair. Rijst en aardappelen regelmatig en groente en vlees. Maak ook vaak nasi. Woon 200 meter bij de supermarkt vandaan, dus dan is het ook makkelijk om op het laatste moment nog iets te halen!
wij maken ook altijd een weekmenu en halen dan het meeste in 1 keer. hier komt eigenlijk veel steeds terug. Hollandse pot, rijst en pasta. Alleen elke keer een andere variatie erop. Liefs
Hier ook geen vast weekmenu,gadver.Kijk per 2 dagen waar we trek in hebben.Alleen vaste prik op de zaterdag,soep met salade.
ik neem wel boodschappen mee voor de hele week dus bepaal wel van te voren wat we aankomende week zeg maar gaan eten maar bekijk dan wel per dag wat ik maak wat hier veel terug kom is bietjes en zuurkool we eten ook veel wraps en rijst en elke week probeer ik wel eens iets nieuws uit bv zon wereldgerecht of een recept van internet... vind het veel makkelijker dan dat ik elke dag naar de winkel toe moet
Ik probeer altijd 2 keer per week verse aardappelen te schillen en te koken, en sowieso 1 pastagerecht. De rest vul ik nog wel eens op met een broodje gezond, soep ofzo........ Maar de gekookte aardappelen 2x, altijd. Voorbeeldje: Ma-Gekookte aardappelen,vlees,groente Di -Pasta met wokgroentes Wo-Gekookte aardappelen, vlees, groente Do-Krieltjes, vis, salade Vr -Brood, soep, enz Za -Soms nog Krieltjes, soms een pasta'tje Zo- Patatje Dus in grote lijnen altijd t zelfde, maar altijd gevarierd met groentes en vlees.
Deze week is het bijvoorbeeld: Zaterdag spaghetti-spinazie-geraspte kaas-stukje kip Zondag krieltjes, stukje vis, tuinbonen Maandag chili concarne met ui, paprika en tomaat als groente Dinsdag rijst, broccoli, kaassaus, stukje kip woensdag witlofschotel(witlof, ui, knoflook, spekreepjes, eieren, creme fraice) donderdag tagliatella, zalm, broccoli, beciamelsaus en vrijdag waarschijnlijk patat Nu is elke week anders maar gerechten die we zeer regelmatig eten zijn: - spaghetti met spinazie, geraspte kaas en stuk vlees - rijst met broccoli, kaassaus en stuk vlees - gebakken aardappels met verse wortel, doperwten uit vriezer, en stuk vis - lasagne met zelfgemaakte saus(gehakt, tomaat, ui, kruiden) en beciamelsaus(zelf maken of uit pakje) - Noedels met kip, paprika, cmapignon, ui en chilisaus(errrg simpel) - gehaktschotel Tsja, eigenlijk proberen we wel gevarieerd te eten met veel groenten, vlees/vis en zo weinig mogelijk pakjes, gevarieerd betekent hier zeker niet heel creatief haha.
Voor deze week is het: ma: stokbrood met wat warms (ivm werk en laat thuis) di: sla-aard-varkenslapje woe: overnschotel met kip,tomaat,ui,brood en italiaanse kruiden(mjum!) do:boontjes-aard-vlees vr: nasi zat: aardappeltjes uit oven met kip in braadzak zon: patatje of wat er maar voor handen is!
nou.. ik ben erg benieuwd naar je lauwe pastasalade en kip ketjap is idd lekker, maar weet nooit zo goed wat voor groenten er dan lekker bij zijn..