Dat heb ik de 1e keer gedaan. Maar ik vind de schil nog erg hard blijven ondanks koken. Beetje lastig als je nog geen tanden heb. Zonder schil moet je het echt maar 5 min. doen. Het word heel snel snotterig en dan valt het uit elkaar als ze het oppakken.
Nee, gat echt om het vast houden alleen. Heb ook filmpje ergens gezien. Ze sabbelen zuigen de rest eraf. Heb Samantha hier ook eenmalig gedaan. Krijg je alleen de schil terug .
Ik zit trouwens met verbazing te kijken. Tessa heeft net gewoon een halve boterham naar binnen zitten werken. Had hem in repen gesneden. Nu zit ze nog wat restjes van haar blad te pakken.
Hier vanavond weer broccoli gegeten. MEN, wat een troep geeft dat toch... Hoe doen jullie dat trouwens met andijvie of zo? Dat kunnen ze toch moeilijk vastpakken? Ik heb voor van de week spruitjes gekocht. Ben benieuwd of ze die lust.
Misschien wat groter snijden? Ik probeer het volgende week pas. Heb voor deze week zoete aardappels, bloemkool en spercieboontjes. Spercieboontjes gingen goed .
Andijvie zou ik ongesneden geven. Maar dan moet het wel rauw of heeeel kort gekookt/gestoomd lijkt me. Zelfde met spinazie. Dat soort dingen gaf ik later gewoon wel als stamppot hoor. En dan liet ik dat ook gewoon met de handjes eten. Hier vanavond voor 't eerst courgette. Eerst ging het eten met bord en al op de grond. Daarna ging er eerst een halve sperzieboon in (En dat is hier een record ). Daarna dus courgette. Ze nam 2 ienimini hapjes met schil, waarbij ze de schil weer vakkundig uitspuugde.
Stamppot ook gewoon met de handjes laten eten? Haha.... Lijkt me nu al leuk... Maar ik neem aan dat je daar nog even mee wacht? Vanaf wanneer kun je dat gaan geven?