Ik heb vanochtend cupcakes gebakken. Daarop komen 3 soorten toppings; - boter, poedersuiker, Oreo koekjes - boter, poedersuiker, gesmolten witte chocola - boter, roomkaas en poedersuiker Nu heb ik geen ruimte om de toeven op de cupcakes te maken en ze dan in de koelkast te zetten. Kan ik de bovenstaande mixen wel in de koelkast zetten? Of wordt het dan weer hard? (Boter) Het handigst zou zijn als ik ze vanmiddag vlak voor de komst van de gasten erop kan spuiten, dan hoef ik ze niet meer koel te zetten
Als je het in de koelkast zet wordt het hard. In principe hoeft alleen de roomkaas in de koelkast, volgens mij. Die andere zijn niet bederfelijk buiten de koelkast.
Dan wordt het hard ja heb er ervaring mee haha Kun je de toppings niet maken vlak voor dat de visite komt en ze spuiten als visite er is.
Enkel wordt het met dit weer dan vloeibaar. Gister ook pakje roomboter op aanrecht he legt half uur later vloeibaar
in afgesloten bakje , donker en koel bewaren( kelder/onderin kastje) eventueel een koelelement onder het bakje ( dus niet erin maar eronder) Met een handdoekje ertussen zodat het niet glijdt.