Cupcakes topping (spoed!) vraagje

Discussion in 'De lounge' started by Inge88, Jul 27, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Inge88

    Inge88 Fanatiek lid

    Mar 22, 2011
    2,264
    0
    0
    Ik heb vanochtend cupcakes gebakken. Daarop komen 3 soorten toppings;
    - boter, poedersuiker, Oreo koekjes
    - boter, poedersuiker, gesmolten witte chocola
    - boter, roomkaas en poedersuiker

    Nu heb ik geen ruimte om de toeven op de cupcakes te maken en ze dan in de koelkast te zetten. Kan ik de bovenstaande mixen wel in de koelkast zetten? Of wordt het dan weer hard? (Boter)
    Het handigst zou zijn als ik ze vanmiddag vlak voor de komst van de gasten erop kan spuiten, dan hoef ik ze niet meer koel te zetten
     
  2. Kaas

    Kaas Bekend lid

    Oct 6, 2011
    526
    0
    16
    NULL
    NULL
    Als je het in de koelkast zet wordt het hard. In principe hoeft alleen de roomkaas in de koelkast, volgens mij. Die andere zijn niet bederfelijk buiten de koelkast.
     
  3. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    Aug 15, 2010
    1,884
    399
    83
    Dan wordt het hard ja heb er ervaring mee haha

    Kun je de toppings niet maken vlak voor dat de visite komt en ze spuiten als visite er is.
     
  4. baby2011

    baby2011 Fanatiek lid

    Aug 15, 2010
    1,884
    399
    83
    Enkel wordt het met dit weer dan vloeibaar. Gister ook pakje roomboter op aanrecht he legt half uur later vloeibaar
     
  5. mimi83

    mimi83 Niet meer actief

    in afgesloten bakje , donker en koel bewaren( kelder/onderin kastje) eventueel een koelelement onder het bakje ( dus niet erin maar eronder) Met een handdoekje ertussen zodat het niet glijdt.
     
  6. Onje

    Onje Niet meer actief

    Heel laag opspuiten zodat het wel past?
    Of allemaal kleine lage toetjes maken
     

Share This Page