even een taart vraagje!!

Discussion in 'De lounge' started by muis26, Apr 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Jan 4, 2008
    4,077
    7
    38
    ergens in t gooi :)
    haai haai

    ik ga zo een paastaart maken... met marsepein..

    Nu wil ik de biscuit vullen met banketbakkersroom, en 1 laag slagroom met jam........ Maar mijn vraag is..... als ik hem straks maak.. kan ik m dan tot zondag bewaren of is dat niet meer lekker?

    Ik smeer hem goed af met botercreme

    ik hoor het heeeel graag :D

    groetjes Muis
     
  2. loesje1982

    loesje1982 Fanatiek lid

    Apr 4, 2011
    2,070
    0
    0
    Hier
    kan wel.... mits goed gekoeld, of t lekker is, is een tweede.....

    zou het zelf niet doen, waarom maak je m zaterdagavond niet?
     
  3. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Jan 4, 2008
    4,077
    7
    38
    ergens in t gooi :)
    Ja dat is misschien ook nog een optie..... :)
     
  4. ratatosk

    ratatosk VIP lid

    Mar 16, 2010
    5,429
    5
    0
    Ik vind dat niet lekker ivm de slagroom. Het zou wel net kunnen.
     
  5. Ludora

    Ludora Fanatiek lid

    Sep 12, 2011
    1,920
    0
    0
    Zwanger zijn en aftellen ;)
    Gezellig Brabant
    Persoonlijk zou ik t ook niet doen met slagroom....
     
  6. Skye

    Skye Niet meer actief

    Ik zou persoonlijk het kapsel vast vandaag maken en dan zaterdagavond vullen, afsmeren en bekleden
     
  7. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Jan 4, 2008
    4,077
    7
    38
    ergens in t gooi :)
    ja ik denk dat ik dat maar doe! bedankt voor de tips

    heb de kapsels net af ..... :) jammer want heb zo zin om taart te maken haha.... :D
     
  8. kippiekip

    kippiekip Niet meer actief

    Je kan de taart ook invriezen, vandaag maken en dan ongeveer 24 uur van te voren uit de vriezer halen.
     
  9. Saz667

    Saz667 Fanatiek lid

    Nov 24, 2008
    4,841
    177
    63
    Kan prima, als je em in de koelkast bewaart. Heb zelf wel eens m'n eigen taart gegeten na 5-6 dagen in de koelkast, ook met (aangevette)slagroom gevuld, en smaakte alsof ik em een paar uur eerder had gemaakt. Maakt wel verschil of ie al aangesneden is de ja of nee, maar kan dus prima.
     
  10. mama suus

    mama suus VIP lid

    Aug 18, 2008
    7,510
    188
    63
    somewhere
    het lijkt mij niet echt lekker. het kan wel maar fris is toch lekkerder denk ik. zou dus ook de bodems lekker bakken en dan vullen zat avond of zondagochtend doen.
     

Share This Page