Gourmetten, wat erbij?

Discussion in 'De lounge' started by SDonya, Dec 24, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    Oct 16, 2013
    3,060
    2,403
    113
    Female
    Goh ik leer een hoop ineens mbt gourmetten haha
     
  2. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    Dec 11, 2012
    2,849
    1,060
    113
    Weet niet of het al genoemd is, maar wij hebben vaak dunne plakjes biefstuk. Om en om boven op de plaat aanbakken, daarna in het pannetje doen en er een plakje brie erop leggen en onder de gril laten smelten (dus niet het pannetje bovenop het toestel zetten, maar er tussen).

    Als je het helemaal lekker maakt kun je dan bovenop de plaat in het bakvet van de biefstuk wat ringetjes lenteuitjes aanbakken. Heerlijk. Kan ook met varkenshaas trouwens! Of met pijnboompitjes erbij hmmmmm.
     
  3. SweetPrincess

    SweetPrincess Bekend lid

    Feb 17, 2015
    601
    43
    28
    NULL
    NULL
    Stokbrood en dan doe ik kruidenboter op en dan in een pannetje zodat het er heerlijk insmelt. Verder hebben we rosti rondjes in de pannetjes en mini pizza.
     

Share This Page