Inductie / Keramische kookplaat

Discussion in 'De lounge' started by Kim11, Sep 26, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. El1983

    El1983 Fanatiek lid

    Sep 19, 2012
    3,561
    0
    0
    Verzorgende IG
    My little castle
    Had in mijn appartement gas, en toen we een huis kochten keramiek, nou, ik vloek en tier nog steeds af en toe op datding.
    Het meeste waar ik me aan stoor is dat als je het "vuur" zachter zet dathet best lang duurt,gevolg het brand aan of kookt over.

    Op mijn werk hebben we inductie en dat vind ik heerlijk koken.
    Snel warm, temp gaat ook snel omlaag zodra je die lager zet of uit.
    Ideaal.
     
  2. dorisn

    dorisn Fanatiek lid

    Jun 2, 2007
    4,319
    37
    48
    ede
    wij hadden gas (in het vorige huis), nu keramisch en als we een nieuwe keuken moeten wordt het inductie.
    ik vind het grote nadeel van keramisch dat het lang warm blijft als je hem uit zet.
    ik moest er wel even aan wennen, maar nu gaat het prima.

    liefs doris
     
  3. Strandbal

    Strandbal VIP lid

    May 3, 2013
    8,890
    3,414
    113
    Hmm ik lees hier dat een aantal keramisch langzaam vinden, maar die van mij is echt snel hoor! De plaat word snel warm en met 20 á 25 min. Zijn mijn groentes en aardappelen gaar., incl. water laten koken.
     

Share This Page