Hmm. Ik wil zelf knoflooksaus maken. Wat is de goede manier? mayo, zure room, bieslook en natuurlijk knoflook, suiker, zout en peper? Of zit ik nu helemaal verkeerd?
Ik maak altijd deze: - 2 delen zure room en/of creme fraiche - 2 delen yoghurt mayo - scheutje citroensap - eetlepel candarel poeder, of andere zoetstof - peper en zout - knoflook naar smaak - peterselie Is echt heerlijk zoet-zuur !
Mayonaise, knoflook (vers), knoflookpoeder, bieslook. Beetje aanlengen met water. En smullen maar. De snelste, lekkerste en makkelijkste manier.
Met peterselie vind ik hem net iets te zoetig worden. Maar dat is mijn smaak. En smaken verschillen he
Ja het is inderdaad wat je smaak is. Die van mij is lekker fris door de zure room. En door de citroensap en candarell heeft het een aparte smaak. Vind eigenlijk alle maniere wel lekker.
voor een grote bak; 2 kleine kuipjes zure room 6 flinke etl mayo naar keuze gedroogde peterselie 6 flinke tenen knoflook. Zure room en mayo mengen, knoflook persen en erdoor roeren peterselie erdoor en klaar!
ongeklopte slagroom, mayo, knoflook (vers), bieslook (vers). Hoeveelheden doe ik altijd op gevoel dus kan ik niet zeggen.
pot yofresh halfvolle yoghurt (1/4 liter} flinke bol knoflook uitgeperst poedersuiker peterselie (doe altijd op gevoel en smaak, dus tussendoor steeds ff proeven) alles met de mixer door elkaar kloppen en je heb heerlijke knoflooksaus
Als ik de makkelijke versie doe dan pak een pakje Paturain, deze meng ik met een pakje creme fresh, daar doe ik verse knoflook, sambal, zout, peper en citroen sap in en die laat ik dan altijd een nachtje goed trekken zodat de knoflook saus heeeeeeeerlijk op smaak is
griekse/turkse yoghurt mayonaise verse knoflook ongeveer 6 grote tenen verse peterselie honing de hoeveelheden doe ik op het gevoel
Meiden bedankt! Ik heb het eerste recept gemaakt, echter wel met een beetje suiker ipv candarel. Hij was heerlijk! Hier kan wat mij betreft een slotje op.