lekker brunchen

Discussion in 'De lounge' started by bloemetje1, Dec 18, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bloemetje1

    bloemetje1 Fanatiek lid

    Apr 13, 2009
    1,298
    132
    63
    wie weet allemaal lekkere dingetjes voor bij een brunch op tafel te zetten?
     
  2. Kiekies

    Kiekies Fanatiek lid

    Sep 17, 2012
    2,264
    0
    0
    Leerling VIG
    Waar liefde is
    Quiche, donuts, fruitsalade, afbakbroodjes, muffins, diverse belegsoorten, smeersels...
     
  3. Marieke4mei

    Marieke4mei Niet meer actief

    Knakworst in bladerdeeg, vooral voor de kids, visschaal en vleesschaal, sateballetjes in pindasaus, roerbak ei. Allerelei soorten stokjes met vlees
     
  4. zilvervosje

    zilvervosje Fanatiek lid

    Jul 30, 2009
    3,133
    3
    38
    docent
    Midden van Nederland
    Hangt er vanaf, zoet, hartig of allebei? ;)

    zoet: pannekoekjes (van die Amerikaanse), croissantjes, fruit, slagroom (voor bij de koffie, bijv.), verschillende soorten thee/koffie, als het voor de Kerst is een kan met warme appelcider met een kaneel- en vanillestokje en plakjes sinaasappel, kerstchocolaatjes, mini-appelflapjes (of gevuld met ander fruit en/of gehakte noten en kruiden), turks fruit, tarte tartin, mini-broodjes, verschillende soorten jam

    hartig: gevulde eieren, frisse salades, mini-taartjes (hartig of zoet), soep, rolletjes witbrood met een smeerseltje (soort van witbrood-sushi), rauwe groenten op spiesjes, dips en smeerseltjes (humus, yoghurt met komkommerrasp en knoflook, geitenkaas met honing, tapenade), toastjes, kaasjes
     
  5. Kat1981

    Kat1981 Fanatiek lid

    Dec 7, 2009
    1,915
    1,667
    113
    Geschiedenisactrice in een museum
    Brabant
    Verdorie, Zilvervosje! Krijg er honger van hahaha:D

    Inderdaad doet een lekker soepje het meestal wel goed op een brunch. Misschien wat bladerdeegstengels uit de oven erbij maken? Of uitsteken met kerstvormpjes?
     
  6. zilvervosje

    zilvervosje Fanatiek lid

    Jul 30, 2009
    3,133
    3
    38
    docent
    Midden van Nederland
    Lol, ik hou idd wel van koken :D

    Leuk idee, die bladerdeegvormpjes! Als je er een beetje eigeel op doet kan je ze ook versieren met sesam, maanzaadjes, of kruiden (bijv. rozemarijn en zeezout).
     

Share This Page