vanavond maak ik zelf pizza. Ik heb vanmorgen bij de jumbo zo'n kant en klare bodem meegenomen. Deze moet je alleen nog even uitrollen. Normaal maak ik het deeg altijd zelf, maar ik dacht misschien smaakt dit ook wel. Wie heeft hier ervaring mee? En dan nu de eigenlijke vraag. Wat doen jullie altijd op zelfgemaakte pizza? Normaal doe ik er gehakt, paprika, rode ui, champignons en tomaat en kaas op, maar wil wel eens iets anders, wie heeft er ideeën?
het deeg van de pizza maak ik altijd zelf dus met een kant een klare bodem geen ervaring variatie tip voor de beleg zalm snippers garnaaltjes tonijn mossels tijm eroverheen strooien en dan de kaas erop (meteen als eerste natuurlijk tomatenpurree op de bodem smeren he) een pizza met zeevruchten
Wat ik er altijd op doe is gehakt, tomaat, paprika, tonijn, kaas, champignons, ui en ananas. Eet smakelijk alvast!
haha, graag gedaan, Ik had er ook ineens vanmorgen zin in. Dat van de saus als eerste smeren, snap ik haha ben dan wel blond, maar niet....
klinkt trouwens erg lekker allemaal, lust alleen geen garnalen, tonijn en mosselen. Maar de rest klinkt erg lekker
He jammer, tonijn ben ik juist zo dol op . En sardientjes? Vind ik ook erg lekker op pizza. Met kaas en ui enzo.
hihi maandag net zelf pizza gemaakt zooooooooooo lekker... Wat ik er op doe is salami, ham, paprika, uien, champions,kaas en shoarma...
wat lekker makerij hier haha! denk dat ik me mannetje overhaal om vanavond pizza te eten haha erg he!
Dat is de lekkerste pizza die je kunt maken. Zelf! Ik doe altijd saus tonijn olijven, champignons, kaas, paprika od saus tomaten mozarella geraspte kaas =P~
ik heb 'm net op en het smaakte heerlijk het deeg van de jumbo was heerlijk, voor het geld wat dit deeg kost kan ik het niet meer zelf gaan maken. Ik heb erop gedaan; saus rode ui bosui ham champignons tomaat paprika rode peper geraspte kaas mozerella hhmmmmmmm, onze buikjes zitten vol
lekkerrrrr! nog anderhalf uur en dan eten wij ook.. geen pizza dat niet maar krijg wel honger van dit topic... zouden ze bij de AH ook deeg hebben voor pizza's heb dr nooit naar gekeken eigenlijk?
Ahhh Lekker, PIZZA! Ik heb altijd de 'uitrolbodem'+ saus van de Albert Heijn. Errug lekker! Ik doe er meestal ham, salami, ui, mozzarella en kaas op.
Ipv tomatensaus, curry als basis. En daarop doen we dan rode paprika, ham, salami, champignons, pizzakruiden en kaas. En de bodem is gemaakt van broodmix. Hmmm, ik denk dat ik dat morgen ga maken.
Ik heb altijd ruzie met doe bodems. Wij vinden zelf gemaakte pizza's ook erg lekker, maar krijgen die bodem nooit goed. De bodem moet je uitrollen en dan moet ie even de oven inn. Dat moest volgens mij met die van albert heijn, tien minuten. Dat hebben we gedaan, dan de ingredienten erop en nog even in de oven. Volgens gebruiks aanwijzing. Maar de bodem, daar kon je toen iemand zijn hersen mee in gooien. De volgende keer, hebben we de bodem er niet eerste ingedaan, maar gelijk alle ingredienten erop en daarna wat langer in de oven, maar toen was de bodem niet gaar. Iemand enig idee wat het probleem is. Doe alles via gebruiksaanwijzing, maar krijg het gewoo niet goed.