Recept gevulde punt paprika

Discussion in 'De lounge' started by Kaat888, Oct 24, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kaat888

    Kaat888 Actief lid

    Jun 11, 2012
    266
    0
    0
    De titel zegt het al iemand een heerlijk idee?

    Gehakt,ui en mozzarella bovenop of?
     
  2. Rizzoli

    Rizzoli Fanatiek lid

    Aug 21, 2013
    2,515
    966
    113
    Ik gebruik zelf altijd de volgende inhoud:
    - rijst of aardappelpurree
    - gehakt
    - gewone of puntpaprika
    - mon chou oid
    - geraspte kaas bovenop en in de oven!
     
  3. Marlijn82

    Marlijn82 Fanatiek lid

    Mar 28, 2012
    1,968
    0
    0
    Overijssel
    Oooh ik lees mee, ik wil dit al een tijdje maken. En wat eten jullie er dan bij? Of alleen dit
     
  4. Bruni

    Bruni Actief lid

    Oct 17, 2012
    487
    5
    18
    Dit is het recept wat ik altijd gebruik voor gevulde (punt) paprika;

    Rundergehakt rul braden, ui, prei, blikje mais en tomatenblokjes toevoegen en kort meebakken. Kruiden toevoegen naar smaak, bijv. zout, peper, chilliepoeder en verse kruiden peterselie/selderij(blaadjes)/maggi.
    Mengsel in de schoongemaakte paprika scheppen en hier overheen wat mozzarella en in de oven.
    Zelf serveer ik hierbij aardappelpuree of rijst en soms nog salade.
     
  5. floraa

    floraa Niet meer actief

    Ik eet geen vlees, dus ik vul hem vaak met quinoa. Daar dan fetakaas, olijven, peterselie, citroensap en olijfolie over.

    Of bijvoorbeeld met couscous (dan doe ik alleen de paprika in de oven en vul ik hem naderhand met de couscous) met spinazie, geitenkaas, amandelen en kruiden.
     

Share This Page